Norton Clipper Slijpmodule

Ben je op zoek naar een Norton Clipper Slijpmodule? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum
... meer info

Ben je op zoek naar een Norton Clipper Slijpmodule? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Norton Clipper Slijpmodule is zonder twijfel een voor jou geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Slijpmodule van Norton Clipper kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Norton Clipper Slijpmodule. Bestelt je jouw Slijpmodule op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Wij helpen jou graag!

1 product

per pagina
 1. Clipper CG180 Betonslijpmachine - 2500W - 22,23 x 180mm - 70184601171
  Clipper CG180 Betonslijpmachine - 2500W - 22,23 x 180mm - 70184601171

  Bijzondere kenmerken

  Een zeer Krachtige 2.500 W handslijpmachine voor middelgrote oppervlakken met een slijpbreedte van 180mm voorzien van een elektronische-soft start. Slijpen en egaliseren van oppervlakken. Verwijderen van oneffenheden, cement-/lijmresten, sierpleister en coatings. Het voorbereide

  1.148,99 949,58
  Levertijd: 8 werkdagen

1 product

per pagina

Slijpmodule van Norton Clipper

Norton Clipper is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt je diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweeg je de aanschaf van een Norton Clipper Slijpmodule? Dan ben je verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Slijpmodule?

Slijpmodule van Norton Clipper online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Norton Clipper Slijpmodule online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal je Norton Clipper Slijpmodule bestellen. Heb je vragen over een Slijpmodule neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!