Orit Handbijl

Ben je op zoek naar een Orit Handbijl? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al
... meer info

Ben je op zoek naar een Orit Handbijl? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Orit Handbijl is zonder twijfel een voor jou geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Handbijl van Orit kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Orit Handbijl. Bestelt je jouw Handbijl op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Wij helpen jou graag!

1 product

per pagina
 1. Orit AXFH 600 Handbijl - Fiberglas - 340mm
  Orit AXFH 600 Handbijl - Fiberglas - 340mm

  Bijzondere kenmerken

  Handbijl
  Handbijl met fiberglas steel 600. Deze handbijl is een kleine, met één hand te gebruiken bijl. De glasvezelversterkte polyamide maakt de bijl duurzaam en robuust. Met de speciale gecoate bijlkop, die de energie niet in wrijving, maar in slagenergie omzet. Ergonomische gevorm

  12,50 10,33
  Levertijd: 5 werkdagen

1 product

per pagina

Handbijl van Orit

Orit is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt je diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweeg je de aanschaf van een Orit Handbijl? Dan ben je verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Handbijl?

Handbijl van Orit online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Orit Handbijl online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal je Orit Handbijl bestellen. Heb je vragen over een Handbijl neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!