Panasonic Accu Starterset

... meer info

Bent u op zoek naar een Panasonic Accu Starterset? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Panasonic Accu Starterset is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Starterset van Panasonic kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Panasonic Accu Starterset. Bestelt u uw Panasonic Accu Starterset op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Panasonic 14.4V Li-Ion accu starterset (2x 4.2Ah) + lader
  Panasonic 14.4V Li-Ion accu starterset (2x 4.2Ah) + lader

  Standaard meegeleverd:

  2x Accu EY9L45B 14,4V 4.2Ah
  1x Oplader EY0L82B

  Bijzondere kenmerken:

  De batterij opgeslagen voor gebruik zonder annuleren tot maximaal een langere levensduur te garanderen.
  Bij het opladen van de batterij, zorg ervoor dat de polen van de batterij lader is vrij van vreemde s

  279,95 231,36
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Starterset van Panasonic

Panasonic is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Panasonic Accu Starterset? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Starterset?

Accu Starterset van Panasonic online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Panasonic Accu Starterset online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Panasonic Accu Starterset bestellen. Heeft u vragen over een Accu Starterset of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.