Panasonic Bladblazer

... meer info

Bent u op zoek naar een Panasonic Bladblazer? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Panasonic Bladblazer is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Bladblazer van Panasonic kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Panasonic Bladblazer. Bestelt u uw Panasonic Bladblazer vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Panasonic EY37A1B 18V Li-Ion accu blazer body
  Panasonic EY37A1B 18V Li-Ion accu blazer body

  Standaard meegeleverd:
  Let op! Geleverd zonder accu's en oplader.

  Bijzondere kenmerken
  Door het Dual Voltage systeem kunt u zowel 14,4 als 18 Volt accu's gebruiken. 
  Krachtige luchtuitlaat. Variabel lucht volume.

  Specificaties:
  Spanning: 14,4 / 18V
  Capaciteit accu: 4,2 / 3,3 / 3,1 / 1,5 Ah
  Gewic

  114,99 95,03
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bladblazer van Panasonic

Panasonic is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Panasonic Bladblazer? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Bladblazer?

Bladblazer van Panasonic online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Panasonic Bladblazer online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Panasonic Bladblazer bestellen. Heeft u vragen over een Bladblazer of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.