Rems Soldeerpasta

Bent u op zoek naar een Rems Soldeerpasta? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft
... meer info

Bent u op zoek naar een Rems Soldeerpasta? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Rems Soldeerpasta is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Soldeerpasta van Rems kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Rems Soldeerpasta. Bestelt u uw Soldeerpasta op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Rems Paste Cu 3 Zachtsoldeerpasta van Soldeerpoeder en Vloeimiddel - 160210
  Rems Paste Cu 3 Zachtsoldeerpasta van Soldeerpoeder en Vloeimiddel - 160210

  Bijzondere kenmerken

  Zachtsolderen van koperen buizen met koperen, bronzen en messing fittingen in de koud- en warmwaterinstallatie, verwarmingsinstallatie = 110°C.
  Conform DVGW-werkblad GW 7 (DVGW-Reg.-Nr. DV-0101AP2793)
  Loodvrij, niet schadelijk voor gezondheid en milieu.
  Zilvervrij, volgens norm.
  G

  27,59 22,80
  Verzending: binnen 8 werkdagen

1 product

per pagina

Soldeerpasta van Rems

Rems is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Rems Soldeerpasta? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Soldeerpasta?

 • Helaas hebben wij momenteel geen andere merken van dit type product

Soldeerpasta van Rems online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Rems Soldeerpasta online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Rems Soldeerpasta bestellen. Heeft u vragen over een Soldeerpasta of heeft u andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen u graag!