Rems Accu Lamp

... meer info

Bent u op zoek naar een Rems Accu Lamp? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Rems Accu Lamp is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Lamp van Rems kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Rems Accu Lamp. Bestelt u uw Rems Accu Lamp op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Rems Accu-LED-Lamp 14,4V Li-Ion accu LED Lamp - netstroom & accu - 175200
  Rems Accu-LED-Lamp 14,4V Li-Ion accu LED Lamp - netstroom & accu - 175200

  Standaard meegeleverd:

  Let op! Standaard meegeleverd zonder accu's en lader!

  Bijzondere kenmerken:

  Praktische, superheldere, hand- en stalamp voor het verlichten van de werkplek.
  Voor accu- en netvoeding.
  REMS accu-ledlamp – brandt overal.
  Voor accu- en netvoeding. 145° traploos zwenkbaar.
  Superli

  Normale prijs 43,00 Special Price 41,49 34,29
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Lamp van Rems

Rems is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Rems Accu Lamp? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Lamp?

Accu Lamp van Rems online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Rems Accu Lamp online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Rems Accu Lamp bestellen. Heeft u vragen over een Accu Lamp of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.