Rems Accu Reciprozaag

... meer info

Bent u op zoek naar een Rems Accu Reciprozaag? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Rems Accu Reciprozaag is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Reciprozaag van Rems kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Rems Accu Reciprozaag. Bestelt u uw Rems Accu Reciprozaag op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Rems Akku-Cat ANC VE 18V Li-Ion accu reciprozaag set (1x 2.6Ah accu) in koffer - 560051
  Rems Akku-Cat ANC VE 18V Li-Ion accu reciprozaag set (1x 2.6Ah accu) in koffer - 560051

  Standaard meegeleverd:

  1x Accu Li-Ion 18 V, 2,6 Ah
  1x Snellaadapparaat
  1x Rems Universalzaagblad 150 mm
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:

  Krachtig, handzaam elektrogereedschap voor universeel zagen uit de vrije hand.
  Li-Ion-Technology.
  Slechts 3,1 kg.
  Ideaal voor montage, demontage, reparatie.
  Stalen

  890,99 736,36
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Reciprozaag van Rems

Rems is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Rems Accu Reciprozaag? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Reciprozaag?

Accu Reciprozaag van Rems online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Rems Accu Reciprozaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Rems Accu Reciprozaag bestellen. Heeft u vragen over een Accu Reciprozaag of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.