Rems Afkortzaag

... meer info

De afkortzaag wordt ook wel de verstekzaag genoemd en is geschikt voor het afkorten van verschillende materialen. Hiermee bent u in staat om in een hoek af te korten, maar ook in verstek of in dubbelverstek. 

Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment zagen - waaronder de afkortzaag. Bestel de zaag voor 22:59 uur en deze wordt de volgende werkdag bij u thuis afgeleverd. Hulp nodig tijdens het maken van de keuze? Bel dan naar 013 889 4444 voor een deskundig advies.

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Rems Cento Buisafkortmachine - 1200W - 845001
  Rems Cento Buisafkortmachine - 1200W - 845001

  Standaard meegeleverd:
  1x Veiligheids voetschakelaar

  Bijzondere kenmerken:
  Snijdt haaks. spanenvrij. zonder buitenbraam. droog en supersnel. kort bijv. rvs-buizen Ø 54 mm in slechts 4 seconden af.
  Voor buizen van persfittingsystemen van roestvrijstaal. C-staal. koper. Ø (8) 22 – 108 mm.
  Stalen

  Normale prijs 1.145,00 Special Price 1.119,79 925,45
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat is een afkortzaag?

Een afkortzaag, door sommigen ook wel verstekzaag genoemd, is - zoals de naam al doet vermoeden - bedoeld voor het afkorten van diverse materialen. Dat kunnen balken zijn, maar de zaag leent zich ook prima voor laminaat. Daarnaast wordt een afkortzaag veel gebruikt voor het zagen van latten en andere kleine panelen. De zaag staat dan ook bekend om haar vermogen bijzonder recht te zagen. Tip: Let op bij het kiezen op de zaagcapaciteit (bijvoorbeeld tot een dikte van 255 mm.)

De verschillende soorten afkortzagen

Met een afkortzaag bereikt u precieze resultaten zonder daarvoor extra kracht te hoeven leveren. De zagen werken compleet elektrisch en bereiken daarom in een veel kortere tijd een veel grote resultaat dan de handzaag. Op Gereedschapcentrum.nl vindt u afkortzagen van louter A-merken, waaronder Makita, Metabo, Bosch en DeWalt. Daarnaast verkopen we complete sets, maar ook losse body's. 

Wat zijn de voordelen van de afkortzaag?

 • Afhankelijk van welke zaag u kiest zaagt deze door veel uiteenlopende materialen
 • De zaagmachine zorgt voor exact resultaat zonder extra inspanning

Ik ben geïnteresseerd; wat moet ik doen?

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige afkortzaag voor het zagen van latten en panelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk snel het volledige assortiment zagen op Gereedschapcentrum.nl.