Rems Bevriezingsapparatuur

... meer info

Bent u op zoek naar een Rems Bevriezingsapparatuur? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Rems Bevriezingsapparatuur is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Bevriezingsapparatuur van Rems kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Rems Bevriezingsapparatuur. Bestelt u uw Rems Bevriezingsapparatuur vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Rems 131011 Frigo 2 electrisch pijpinvriesmachine - 430W - REMS Frigo 2 Set
  Rems 131011 Frigo 2 electrisch pijpinvriesmachine - 430W - REMS Frigo 2 Set

  Standaard meegeleverd:
  1x Spuitfles
  2x Koelmiddelslangen
  2x Spanbanden
  1x Uitrusting voor 15-42mm diameter

  Bijzondere kenmerken:
  Invrieskoppen uit één geheel voor het basiswerkbereik Ø ¼ – 1” resp. Ø 15 – 35 mm. geen reduceerinzetstukken nodig. 
  Bijzonder compacte invrieskoppen met geometrisch sp

  Normale prijs 1.446,00 Special Price 1.089,99 900,82
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bevriezingsapparatuur van Rems

Rems is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Rems Bevriezingsapparatuur? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Bevriezingsapparatuur?

 • Helaas hebben wij momenteel geen andere merken van dit type product

Bevriezingsapparatuur van Rems online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Rems Bevriezingsapparatuur online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Rems Bevriezingsapparatuur bestellen. Heeft u vragen over een Bevriezingsapparatuur of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.