usp1
usp2
usp3

    Handgereedschap

    (6)

    Transport & opslag

    (2)

    Meetgereedschap

    (1)

Prijs

    Laat nog 1 zien

Ontmoet Ridgid: de krachtpatser in jouw werkplaats

Zet je schrap voor Ridgid, het merk dat elke klusser, loodgieter of bouwvakker moet kennen. Begonnen in de VS en nu wereldwijd bekend, staat Ridgid voor gereedschap dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Of je nu door pijpen moet snijden alsof het boter is, of dat je een waterpas nodig hebt die zelfs in de meest extreme omstandigheden betrouwbaar blijft, Ridgid heeft wat je nodig hebt. Dus, of je nu een professional bent die de hoogste kwaliteit eist of een doe-het-zelver die voor goud gaat, met Ridgid zit je gebeiteld.

Ridgid: gebouwd om te presteren

Ridgid is niet zomaar een merk; het is een belofte van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hun gereedschap is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en de zwaarste klussen te klaren. Van pijpsnijders die keer op keer een zuivere snede leveren tot waterpassen die je nooit in de steek laten, Ridgid gereedschap is gemaakt voor de echte vakman. Ze begrijpen dat je gereedschap net zo hard moet werken als jij. Daarom kiezen professionals over de hele wereld voor Ridgid wanneer alleen het beste goed genoeg is.

De sterren van Ridgid

Als je denkt aan Ridgid, denk dan aan ongeëvenaarde kwaliteit en precisie. Hun pijpsnijder, buizenschaar, en waterpas zijn essentiële tools voor iedereen die met leidingwerk te maken heeft. Een leuk feitje over Ridgid? Ze hebben een van de eerste zware pijpsleutels uitgevonden, en hun gereedschap is sindsdien onmisbaar in de toolkit van professionals. Met Ridgid weet je dat elke draai, snede of meting nauwkeurig en betrouwbaar is.

Vind je Ridgid gereedschap bij Gereedschapcentrum

Klaar om je gereedschapskist naar een hoger niveau te tillen met Ridgid? Bij Gereedschapcentrum vind je een uitgebreid assortiment van Ridgid gereedschap, perfect voor elke klus. Met snelle levering en scherpe prijzen zorgen we ervoor dat je snel aan de slag kunt. En dankzij onze eigen voorraad is jouw favoriete Ridgid gereedschap direct leverbaar. Plus, onze top service zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt. Met Ridgid en Gereedschapcentrum wordt elke klus een fluitje van een cent.