Rothenberger Schoonmaakmachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Rothenberger Schoonmaakmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Rothenberger Schoonmaakmachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Schoonmaakmachine van Rothenberger kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Rothenberger Schoonmaakmachine. Bestelt u uw Rothenberger Schoonmaakmachine vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Rothenberger 19173 R600 16+22 reinigings machine 400W
  Rothenberger 19173 R600 16+22 reinigings machine 400W

  Bijzondere kenmerken:
  De krachtige motor werkt betrouwbaar ook bij hardnekkige verstoppingen. Diverse toebehoren verkrijgbaar.
  Directe opname van 16 mm en 22 mm spiralen
  Als optie Ø 8 en 10 mm met adaptermagazijn mogelijk
  Maximale werklengte 50 m met Ø 16 mm S-spiralen
  Maximale werklengte 60 m met

  Normale prijs 2.500,00 Special Price 1.569,99 1.297,51
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Schoonmaakmachine van Rothenberger

Rothenberger is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Rothenberger Schoonmaakmachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Schoonmaakmachine?

Schoonmaakmachine van Rothenberger online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Rothenberger Schoonmaakmachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Rothenberger Schoonmaakmachine bestellen. Heeft u vragen over een Schoonmaakmachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.