Rothenberger Steeksleutel

... meer info

Bent u op zoek naar een Rothenberger Steeksleutel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Rothenberger Steeksleutel is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Steeksleutel van Rothenberger kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Rothenberger Steeksleutel. Bestelt u uw Rothenberger Steeksleutel vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Rothenberger 73299 Express sleutel SW17xSW19 - M10 - 73299
  Rothenberger 73299 Express sleutel SW17xSW19 - M10 - 73299

  Bijzondere kenmerken:
  Chroom-vanadiumstaal, matrijsgesmeed, verchroomd
  Ideaal voor moeilijk toegankelijke schroefboutverbindingen 
  Snelle montage voor wastafel bevestigingen en hoekventielen 
  Stokschroeven M10 - middenstuk met binnendraad 
  Makkelijk losmaken van de stokschroef door geintegreerde kogelzitti

  Normale prijs 38,00 Special Price 24,79 20,49
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Steeksleutel van Rothenberger

Rothenberger is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Rothenberger Steeksleutel? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Steeksleutel?

Steeksleutel van Rothenberger online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Rothenberger Steeksleutel online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Rothenberger Steeksleutel bestellen. Heeft u vragen over een Steeksleutel of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.