Ryobi Accu Schaafmachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Ryobi Accu Schaafmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Ryobi Accu Schaafmachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Schaafmachine van Ryobi kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Ryobi Accu Schaafmachine. Bestelt u uw Ryobi Accu Schaafmachine vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Ryobi CPL180MHG 18V Li-Ion accu schaafmachine ONE+ body - 50mm - 0.4mm - 5133000195
  Ryobi CPL180MHG 18V Li-Ion accu schaafmachine ONE+ body - 50mm - 0.4mm - 5133000195

  Standaard meegeleverd:
  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader!
  2x Hardmetalen kantelmes
  1x Parallelgeleider
  1x Spanenzak
  1x Opspansleutel

  Bijzondere kenmerken:
  Parallelgeleider voor grotere nauwkeurigheid
  V-sleuf voor breken en afschuinen van kanten
  Schaafdiepte-instelling 0 – 0,4

  Normale prijs 135,00 Special Price 94,49 78,09
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Schaafmachine van Ryobi

Ryobi is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Ryobi Accu Schaafmachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Schaafmachine?

Accu Schaafmachine van Ryobi online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Ryobi Accu Schaafmachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Ryobi Accu Schaafmachine bestellen. Heeft u vragen over een Accu Schaafmachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.