Ryobi Kloofmachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Ryobi Kloofmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Ryobi Kloofmachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Kloofmachine van Ryobi kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Ryobi Kloofmachine. Bestelt u uw Ryobi Kloofmachine vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Ryobi RLS4A Houtsplijter - 1500W - 5133001698
  Ryobi RLS4A Houtsplijter - 1500W - 5133001698

  Bijzondere kenmerken:
  Constante aanzet van 4 ton
  Stevig buizenchassis voor grotere stabiliteit tijdens gebruik
  Gemakkelijk te verplaatsen dankzij grote wielen en 2 rubberen handgrepen

  Specificaties:
  Gewicht (kg): 45
  Kabellengte (m): 12
  Max. lengte houtblok (mm): 52
  Opgenomen vermogen (W): 

  Normale prijs 274,00 Special Price 267,99 221,48
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kloofmachine van Ryobi

Ryobi is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Ryobi Kloofmachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Kloofmachine?

 • Helaas hebben wij momenteel geen andere merken van dit type product

Kloofmachine van Ryobi online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Ryobi Kloofmachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Ryobi Kloofmachine bestellen. Heeft u vragen over een Kloofmachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.