Wegens drukte kan de bezorging van uw bestelling en een reactie van onze klantenservice vertraging oplopen

Sealey Dopsleutel

Bent u op zoek naar een Sealey Dopsleutel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt
... meer info

Bent u op zoek naar een Sealey Dopsleutel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Sealey Dopsleutel is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Dopsleutel van Sealey kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Sealey Dopsleutel. Bestelt u uw Dopsleutel op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Sealey AK4929 3 delige adapterset - bitopname naar dopopname - 1/4" / 3/8" / 1/2"
  Sealey AK4929 3 delige adapterset - bitopname naar dopopname - 1/4" / 3/8" / 1/2"

  Standaard meegeleverd

  1x Bit naar 1/4"
  1x Bit naar 3/8"
  1x Bit naar 1/2"

  Bijzondere kenmerken

  Vervaardigd uit gehard chroom / vanadium staal met een 1/4inch zeshoek schacht.
  Ideaal voor gebruik met alle elektrische / lucht boormachines.
  Geschikt voor herhaald toepassingen die 1/4", 3/8" of 1/2" a

  15,79 13,05
  Verzending: binnen 3 weken

1 product

per pagina

Dopsleutel van Sealey

Sealey is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Sealey Dopsleutel? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Dopsleutel?

Dopsleutel van Sealey online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Sealey Dopsleutel online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Sealey Dopsleutel bestellen. Heeft u vragen over een Dopsleutel neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!