Silverline Drevel

Ben je op zoek naar een Silverline Drevel? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt
... meer info

Ben je op zoek naar een Silverline Drevel? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Silverline Drevel is zonder twijfel een voor jou geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Drevel van Silverline kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Silverline Drevel. Bestelt je jouw Drevel op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Wij helpen jou graag!

2 producten

per pagina
 1. Silverline PC14 5 Delige spijker drevel set - 1,5 - 5mm
  Silverline PC14 5 Delige spijker drevel set - 1,5 - 5mm

  Bijzondere kenmerken

  Gehard stalen drevels
  Kartel grip en zwarte afwerking
  Maten: 1,5, 2,5, 3, 4 en 5 mm

  6,50 5,37
  Levertijd: 10 werkdagen
 2. Silverline 412456 3 Delige spijker drevel set
  Silverline 412456 3 Delige spijker drevel set

  Bijzondere kenmerken

  Gehard carbon staal
  Nauwkeurig gevormd
  Kleur-gecodeerde huls voor extra grip
  Inbegrepen maten: 1/32", 2/32" en 3/32"

  3,12 2,58
  Verzending: binnen 3 weken

2 producten

per pagina

Drevel van Silverline

Silverline is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt je diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweeg je de aanschaf van een Silverline Drevel? Dan ben je verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Drevel?

Drevel van Silverline online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Silverline Drevel online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal je Silverline Drevel bestellen. Heb je vragen over een Drevel neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!