Silverline Zakmes

Ben je op zoek naar een Silverline Zakmes? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt
... meer info

Ben je op zoek naar een Silverline Zakmes? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Silverline Zakmes is zonder twijfel een voor jou geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Zakmes van Silverline kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Silverline Zakmes. Bestelt je jouw Zakmes op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Wij helpen jou graag!

3 producten

per pagina
 1. Silverline CT109 Zakmes - 60mm
  Silverline CT109 Zakmes - 60mm

  Bijzondere kenmerken

  Roestvrijstaal blad met schoon te vegen plastic handvat. Automatische bladvergrendeling.

  Specificaties

  Details: 60mm

  5,99 4,95
  Verzending: binnen 3 weken
 2. Silverline 251432 Elektriciens zakmes - 75mm
  Silverline 251432 Elektriciens zakmes - 75mm

  Bijzondere kenmerken

  Inklapbaar, roestvrijstaal blad met geïntegreerde draadstripper en stootbestendig plastic handvat. Blad vergrendelfunctie.

  Specificaties

  Details: 75mm

  9,59 7,93
  Verzending: binnen 3 weken
 3. Silverline 746410 Camouflage zakmes - 195mm
  Silverline 746410 Camouflage zakmes - 195mm

  Bijzondere kenmerken

  Vouwbaar zakmes mit riemclip in camouflage ontwerp met zwart, half gekarteld roestvrijstalen mes en integrale flesopener. Ergonomisch ontwerp.

  7,39 6,11
  Verzending: binnen 3 weken

3 producten

per pagina

Zakmes van Silverline

Silverline is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt je diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweeg je de aanschaf van een Silverline Zakmes? Dan ben je verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Zakmes?

Zakmes van Silverline online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Silverline Zakmes online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal je Silverline Zakmes bestellen. Heb je vragen over een Zakmes neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!