Silverline Trekhaakslot

Ben je op zoek naar een Silverline Trekhaakslot? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl
... meer info

Ben je op zoek naar een Silverline Trekhaakslot? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Silverline Trekhaakslot is zonder twijfel een voor jou geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Trekhaakslot van Silverline kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Silverline Trekhaakslot. Bestelt je jouw Trekhaakslot op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Wij helpen jou graag!

1 product

per pagina
 1. Silverline 107667 Trekhaak slot - 50mm
  Silverline 107667 Trekhaak slot - 50mm

  Bijzondere kenmerken

  Zinklegering behuizing
  Voor het beveiligen van ladingen verbonden aan de trekhaak
  Geschikt voor de meeste koppeling types
  Gemakkelijk te plaatsen
  Voorzien van 2 sleuteltjes en een 6 mm zeskantsleutel.

  Specificaties

  Afwerking Gegoten zink
  Gewicht 0,352 kg

  16,75 13,84
  Verzending: binnen 3 weken

1 product

per pagina

Trekhaakslot van Silverline

Silverline is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt je diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweeg je de aanschaf van een Silverline Trekhaakslot? Dan ben je verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Trekhaakslot?

Trekhaakslot van Silverline online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Silverline Trekhaakslot online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal je Silverline Trekhaakslot bestellen. Heb je vragen over een Trekhaakslot neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!