TIJD VOOR VERKOELING

Aanbiedingen geldig t/m 23 juni

Silverline Overige harken

Ben jij op zoek naar een Silverline Overige harken? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum
... meer info

Ben jij op zoek naar een Silverline Overige harken? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Silverline Overige harken is zonder twijfel een voor jou geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Overige harken van Silverline kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Silverline Overige harken. Bestelt je jouw Overige harken op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen jou graag!

2 producten

per pagina
 1. Silverline 228465 Hark - Telescopisch - 800 - 1500mm
  Silverline 228465 Hark - Telescopisch - 800 - 1500mm

  Bijzondere kenmerken

  Verstelbare telescopische stalen hark met 15 tanden. Zink geplateerde stalen steel met comfortabel grip en hanggat. Kopbreedte is verstelbaar van breed naar smal, voor het verwijderen van bladeren of voor gebruik op smalle bloembedden en graskanten. Uitschuifbaar van 800-1500 mm

  13,75 11,36
  Verzending: binnen 3 weken
 2. Silverline 282371 Asfalthark - 1500mm
  Silverline 282371 Asfalthark - 1500mm

  Bijzondere kenmerken

  'Heavy-Duty' stalen asfalthark, geschikt voor het gelijk verspreiden van asfalt over paden, opritten en wegen. Kopbreedte 435 mm. 16 ronde tanden.

  24,52 20,26
  Verzending: binnen 3 weken

2 producten

per pagina

Overige harken van Silverline

Silverline is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vind je diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweeg je de aanschaf van een Silverline Overige harken? Dan ben je verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Overige harken?

Overige harken van Silverline online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Silverline Overige harken online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Silverline Overige harken bestellen. Heb je vragen over een Overige harken of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!