»»» Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Excuses voor het ongemak. «««

SPIT Accu Combihamer

... meer info

Bent u op zoek naar een SPIT Accu Combihamer? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie SPIT Accu Combihamer is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Combihamer van SPIT kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie SPIT Accu Combihamer. Bestelt u uw SPIT Accu Combihamer op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. SPIT 328 28V Li-Ion Accu SDS-plus combihamer set (2x 3.0Ah accu) in koffer - 2J - 054111
  SPIT 328 28V Li-Ion Accu SDS-plus combihamer set (2x 3.0Ah accu) in koffer - 2J - 054111

  Standaard meegeleverd:

  2x Accu 28V 3.0Ah
  1x Oplader
  1x Handvat
  1x Diepteaanslag
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:

  Accu is beveiligd tegen opladen met een te hoog voltage
  Electropneumatische slagfunctie: boorsnelheid gemiddeld 10% hoger dan andere machines op de markt
  Geoptimaliseerde stofevacuatie; blaa

  1.028,99 850,40
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Combihamer van SPIT

SPIT is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een SPIT Accu Combihamer? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Combihamer?

Accu Combihamer van SPIT online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een SPIT Accu Combihamer online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw SPIT Accu Combihamer bestellen. Heeft u vragen over een Accu Combihamer of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.