SPIT Schiethamer

... meer info

Bent u op zoek naar een SPIT Schiethamer? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie SPIT Schiethamer is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Schiethamer van SPIT kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie SPIT Schiethamer. Bestelt u uw SPIT Schiethamer op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Spit Spitfire P560 Kruitschiethamer metaalbekleding (incl. magazijn) - 013891
  Spit Spitfire P560 Kruitschiethamer metaalbekleding (incl. magazijn) - 013891

  Standaard meegeleverd:

  1x Veiligheidsbril
  1x Schoonmaak accessoires

  Bijzondere kenmerken:

  Dak- en wand schiethamer voor metaalbekleding
  Compact ontwerp
  Eenvoudig te herladen; bespaart u veel montagetijd
  Geleverd met een vereenvoudigd 10-nagelmagazijn; voor snelle direct-montage
  Het veiligheidssyteem be

  Normale prijs 1.567,00 Special Price 1.116,99 923,13
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Schiethamer van SPIT

SPIT is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een SPIT Schiethamer? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Schiethamer?

Schiethamer van SPIT online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een SPIT Schiethamer online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw SPIT Schiethamer bestellen. Heeft u vragen over een Schiethamer of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.