SPIT Afstandsmeter

... meer info

Bent u op zoek naar een SPIT Afstandsmeter? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie SPIT Afstandsmeter is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Afstandsmeter van SPIT kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie SPIT Afstandsmeter. Bestelt u uw SPIT Afstandsmeter op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Spit EasyLaser 50 afstandmeter - 50m - 054177
  Spit EasyLaser 50 afstandmeter - 50m - 054177

  Bijzondere kenmerken:

  Compact
  Meet afstanden en berekent oppervlakten
  Metingen van 0.05 meter (vanuit de voorkant) tot 50 meter
  Uiterst nauwkeurig
  Robuust en schokvast apparaat

  Specificaties:

  Gewicht: 175 gram

  Normale prijs 273,00 Special Price 270,99 223,96
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Afstandsmeter van SPIT

SPIT is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een SPIT Afstandsmeter? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Afstandsmeter?

Afstandsmeter van SPIT online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een SPIT Afstandsmeter online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw SPIT Afstandsmeter bestellen. Heeft u vragen over een Afstandsmeter of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.