Supafix Lijm

... meer info

Bent u op zoek naar een Supafix Lijm? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Supafix Lijm is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Lijm van Supafix kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Supafix Lijm. Bestelt u uw Supafix Lijm vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Sale
  SupaFix APX4 Superlijm
  SupaFix APX4 Superlijm

  Set bestaat uit:

  2x 10ml Lijm
  1x 10ml Grijze Poeder
  1x 10ml Zwarte Poeder

  Bijzondere kenmerken:

  Supa-Fix is de nieuwste ontwikkeling in de lijmtechnologie.
  Supa-Fix lijmt vrijwel alle materialen en kan ook gebruikt worden voor het opvullen van scheuren en gaten door de meegeleverde versterkende po

  Normale prijs 15,99 Special Price 10,00 8,26
  ... meer info
  Direct leverbaar!
 2. Sale
  Supafix Supabond Sealant en Adhesive wit - 200ml
  Supafix Supabond Sealant en Adhesive wit - 200ml

  Bijzondere kenmerken:

  In tegenstelling tot traditionele lijmkokers, die een kitpistool nodig hebben, maakt SupaBond gebruik van een koker die onder druk staat. Hierdoor is Supabond uiterst nauwkeurig te gebruiken en zorgt voor een gecontroleerde streepafdichting, ongeacht bij welke toepassing.
  SupaBond heeft

  Normale prijs 17,59 Special Price 13,00 10,74
  ... meer info
  Direct leverbaar!

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Lijm van Supafix

Supafix is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Supafix Lijm? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Lijm?

Lijm van Supafix online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Supafix Lijm online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Supafix Lijm bestellen. Heeft u vragen over een Lijm of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.