Super Prof Handgrondboor

Ben jij op zoek naar een Super Prof Handgrondboor? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.
... meer info

Ben jij op zoek naar een Super Prof Handgrondboor? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Super Prof Handgrondboor is zonder twijfel een voor jou geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Handgrondboor van Super Prof kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Super Prof Handgrondboor. Bestelt je jouw Handgrondboor op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen jou graag!

2 producten

per pagina
 1. Super Prof 1.135.42 Grondboor - 1200x100mm
  Super Prof 1.135.42 Grondboor - 1200x100mm

  Specificaties

  Gewicht: 1465 g
  Lengte: 1200 mm
  Diameter: 100 mm
  Doelgroepen: grondgereedschap

  55,49 45,86
  Levertijd: 8 werkdagen
 2. Super Prof 1.135.47 Grondboor - 1200x70mm
  Super Prof 1.135.47 Grondboor - 1200x70mm

  Bijzondere kenmerken

  Grondboor Super Prof 10cm

  Specificaties

  Diameter: 70 mm
  Gewicht: 1505 g
  Lengte: 1200 mm
  Doelgroepen: grondgereedschap

  58,19 48,09
  Levertijd: 8 werkdagen

2 producten

per pagina

Handgrondboor van Super Prof

Super Prof is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vind je diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweeg je de aanschaf van een Super Prof Handgrondboor? Dan ben je verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Handgrondboor?

Handgrondboor van Super Prof online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Super Prof Handgrondboor online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Super Prof Handgrondboor bestellen. Heb je vragen over een Handgrondboor of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!