Weller Lassen / Solderen

... meer info

Bent u op zoek naar een Weller Lassen / Solderen? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Weller Lassen / Solderen is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Lassen / Solderen van Weller kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Weller Lassen / Solderen. Bestelt u uw Weller Lassen / Solderen vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Weller MUL12 soldeertin - 1.5mm - 100gr
  Weller MUL12 soldeertin - 1.5mm - 100gr

  Bijzondere kenmerken:
  Elektronische soldeer met een harskern 100 g
  doorsnede 1,5 mm.
  L-Sn 60 PbCu 2/zh
  DIN 8516, F-SW 26

  19,95 16,49
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Lassen / Solderen van Weller

Weller is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Weller Lassen / Solderen? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Lassen / Solderen?

Lassen / Solderen van Weller online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Weller Lassen / Solderen online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Weller Lassen / Solderen bestellen. Heeft u vragen over een Lassen / Solderen of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.