Bestel op tijd! Vrijdag verhuist ons magazijn en daarna verzenden we pas weer vanaf maandag.

Metabo 626275000 SDS-plus Hamerboor - 10 x 160mm (10st)

111,99 92,55

Bijzondere kenmerken

Bijzondere kenmerken:
De combinatie van de nieuwe, innovatieve, intelligente geometrie met de onvoorwaardelijke kwaliteit tot in de details, zorgt voor een lange levensduur, precieze boorgaten en buitengewoon rustig draaien - ook bij zeer zware belasting.
Ø 5-16 mm: door de optimale symmetrische boorpuntgeometrie met 4 massieve, hardmetalen snijkanten, draait de boor extreem trillingsvrij en vreet hij zich niet vast wanneer wapeningsijzer wordt geraakt. De enkele hardmetalen plaat wordt via een maximaal ve
Ø 18-32 mm: driedelig hardmetalen element: de innovatieve, unieke hardmetalen snijkantgeometrie en de grote, robuuste nevensnijkanten, die in een optimale 4 x 9°-symmetrie zijn geplaatst, voorkomen het vastvreten wanneer wapeningsijzer wordt geraakt en z
De echte 4-spiraals wentelgeometrie verdeelt de belasting optimaal over alle spiralen, waardoor er trillingsarm kan worden geboord. De vier grote schroefgangen voeren het boormeel snel uit het boorgat af.
Het hoogwaardige speciale staal maakt de boor extreem breukbestendig en bovendien wordt de weerstand verhoogd door de speciale oppervlaktebehandeling. Hij boort tot 5% meer boorgaten dan andere hamerboren.
Voor het professionele gebruik in zeer harde natuursteen, beton, metselwerk.

Specificaties

Dikte van boor: 10 MM
Lengte: 160 mm
Werk lengte: 110 mm

Meer informatie:

Meer informatie
NaamMetabo 626275000 SDS-plus Hamerboor - 10 x 160mm (10st)
Type nummer626275000
FabrikantMetabo
EAN

Merkinformatie:

De Metabo 626275000 is een SDS Plus boren. Metabo staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Metabo aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Metabo SDS Plus boren wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

SDS Plus boren:

Een SDS Plus boren zoals de Metabo 626275000 kan gebruikt worden voor:

- Boorwerkzaamheden met een combi- of boorhamer met een SDS-plus aansluiting

- Een beter vergrendelde boor in tegenstelling tot alle standaard boren

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice