usp1
usp2
usp3

Metabo ASE 18 LTX 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel

Metabo ASE 18 LTX 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel
adviesprijs
306,00
204,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontdek de kracht van de Metabo ASE 18 LTX SOLO Accu reciprozaag
      De Metabo ASE 18 LTX 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel is jouw beste kompaan voor krachtig en onafhankelijk werk zonder het gedoe van snoeren. Dit werkpaard bevindt zich binnen het CAS accu-platform, dat bekend staat om zijn veelzijdigheid en compatibiliteit met meerdere merken. De 18V Li-Ion batterij, één van de sterkste pijlers onder dit gereedschap, belooft lange werksessies zonder talloze herlaadbeurten. Maar let op, het mist wel de koolborstelloze motor; niettemin compenseert het met een robuuste prestatie van 2700 slagen per minuut. Höld je vast, want met een slaglengte van 30 millimeter en de vrijheid om zaagbladen naar keuze te gebruiken, doorsnijdt je elk materiaal met gemak. Kijk uit, hout, metaal en meer, voor jou is er geen ontkomen aan. En sta je nu in de professionele bouw of ben je een hobbyist die graag dingen uitprobeert, dit is jouw nieuwe maatje die klaarstaat om te helpen bij elk project.

      Veiligheid eerst, prestatie volgt met de Metabo ASE 18 LTX
      Bij het hanteren van de Metabo ASE 18 LTX 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel doe je dat niet alleen met kracht maar ook met zekerheid. Deze zaag is ontworpen met jouw veiligheid als hoogste prioriteit, gekenmerkt door een gebruiksvriendelijke snelwissel die het mogelijk maakt om zaagbladen te verwisselen zonder tijd te verliezen. Dit, gekoppeld aan de duurzame constructie waar Metabo om bekend staat, zorgt ervoor dat zowel hobbyisten als professionals zonder zorgen te werk kunnen gaan. Of het nu gaat om een eenvoudige klus thuis of zwaardere projecten op de werkplaats, de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze machine stellen nooit teleur. Zet je schrap voor efficiëntie, want deze reciprozaag biedt niet alleen snelheid maar ook de veiligheid om elk project tot een goed einde te brengen.

      Haal snel en voordelig jouw nieuwe Metabo reciprozaag in huis
      Waarom zou je wachten om de Metabo ASE 18 LTX 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel aan je gereedschapscollectie toe te voegen? Met onze ongeëvenaarde snelle levering en scherpe prijzen, zul je versteld staan hoe snel deze toevoeging realiteit wordt. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en het is duidelijk waarom zoveel klanten voor ons kiezen. Bij het bestellen van deze krachtpatser bij ons, profiteer je niet alleen van bovengenoemde voordelen, maar geniet je ook van de zekerheid dat je steeds het juiste gereedschap voor elke taak in handen hebt. Dus waarom nog wachten? Laat die projecten maar komen, want met de Metabo ASE 18 LTX 18V aan jouw zijde ben je altijd een stap voor. Het is tijd om met vertrouwen en precisie te werk te gaan, want alles wat je nodig hebt, vind je bij ons.

      Body/set

      Body

      Gewicht (Product)

      3.6 kg

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Type zaag

      Reciprozaag

      Slaglengte

      30 mm

      Koolborstelloos

      Nee

      Aantal slagen

      2700 rpm

      Breedte (Product)

      9 cm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Hoogte (Product)

      24 cm

      Is het een set?

      Nee

      Voltage

      18

      EAN

      4007430187727

      1x Metabo ASE 18 LTX SOLO reciprozaag

      1x Inbussleutel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.