usp1
usp2
usp3

Metabo BS 18 LT Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox

Metabo BS 18 LT Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox
adviesprijs
269,00
229,09

Verwachte leverdatum

30-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Metabo BS 18 LT Quick Accu schroefboormachine: een klasse apart
      Ontdek de Metabo BS 18 LT Quick, de ultieme schroefboormachine die elke boor- of schroefklus verandert in een simpel karweitje. Met zijn geavanceerde Metabo Quick-systeem kun je razendsnel wisselen tussen accessoires, waardoor je geen tijd verliest en je projecten met ongekende snelheid afwerkt. Het hart van deze machine is de krachtige Metabo 4-polige motor die voor een indrukwekkende snelheid en efficiëntie zorgt. Voeg daar een booras aan toe die zonder omwegen schroefbits aanneemt, en je hebt een toestel dat zowel handig als krachtig is. De toevoeging van een ingebouwd werklicht betekent dat je ook onder minder ideale lichtomstandigheden perfect aan de slag kunt. Dankzij het CAS accu platform en een voltage van 18V is deze machine één van de meest veelzijdige tools die een klusser zich maar kan wensen.

      Veiligheid en duurzaamheid in elke omwenteling
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Metabo BS 18 LT Quick. Uitgerust met een slimme riemhaak en bithouder, is deze schroefboormachine altijd binnen handbereik en toch nooit in de weg. De accu's met duidelijke capaciteitsindicaties zorgen ervoor dat je nooit plotseling zonder stroom zit. Daar komt bij dat de Ultra-M-Technologie zorgt voor een lange levensduur en een milieuvriendelijk gebruik van het gereedschap. Of je nu net begint met klussen of al jaren ervaring hebt als professional, dit is de schroefboormachine die je zoekt. Betrouwbaar, duurzaam en flexibel, klaar om elke uitdaging aan te gaan en elke klus met precisie en gemak af te ronden.

      Jouw keuze voor topprestaties en service
      Kiezen voor de Metabo BS 18 LT Quick via onze webshop betekent dat je kiest voor ongekende kwaliteit gecombineerd met een excellente service. We begrijpen dat tijd geld is, daarom zorgen wij voor een snelle levering van jouw bestelling. Daarnaast bieden we een groot assortiment aan, zodat je altijd het juiste gereedschap voor jouw project bij de hand hebt. Met scherpe prijzen ben je verzekerd van de beste deals. Ons team van deskundigen staat bovendien klaar om je te voorzien van gratis professioneel advies, waardoor je altijd het maximale uit je aankoop haalt. Maak nu de slimme keuze voor jouw klusprojecten - kies voor onverslaanbare kwaliteit, gemak en service.

      Body/set

      Body

      Hoogte (Product)

      25 cm

      Breedte (Product)

      6.3 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=PRtiRJ-JwRQ&list=PL9C2114473EDA867D&index=12

      Aandraaimoment maximaal

      60 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Boorcapaciteit hout

      38 mm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      1600 rpm

      EAN

      4007430286963

      1x Metabo BS 18 LT Quick Schroefboormachine
      1x Metabo Snelwisselboorhouder
      1x Metabo Snelwisselbithouder
      1x Metabo Riemhaak met bitdepot
      1x Metabo MetaLoc

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.