usp1
usp2
usp3

Metabo MFE 65 Sleuvenfrees in koffer - 2400W - 230mm

Metabo MFE 65 Sleuvenfrees in koffer - 2400W - 230mm
1.054,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo MFE 65 Sleuvenfrees
      Als het aankomt op efficiëntie en precisie in frezen, dan staat de Metabo MFE 65 Sleuvenfrees onmiskenbaar bovenaan de lijst. Ontworpen voor het snel en zuiver frezen van muurgroeven, is dit de tool die je nodig hebt voor al je bouw- en renovatieprojecten. Zijn indrukwekkende 2400 Watt motor, gecombineerd met een asgat van 22,23 mm, staat garant voor de kracht en de grip die je nodig hebt om iedere klus te klaren. De groefbreedte en zaagdiepte zijn gemakkelijk instelbaar, waardoor je met uiterste precisie kunt werken. Voeg daarbij de innovatieve Metabo Marathon-motor met gepatenteerde stofbescherming, en je hebt een machine die gebouwd is voor een lange levensduur. Dankzij de elektronische overbelastingsbeveiliging en aanloopstroombegrenzing, hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting of ongewenste zekeringactivatie bij de start. De herstartbeveiliging en LED-signaal voor overbelasting of actieve herstartbeveiliging, zorgen voor een veilige werkomgeving. Metabo VibraTech (MVT) dempingssysteem vermindert trillingen, terwijl de elektronische veiligheidsuitschakeling van de motor je beschermt bij blokkering van de schijf.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      De Metabo MFE 65 Sleuvenfrees zet niet alleen in op efficiëntie, maar ook op jouw veiligheid en duurzaamheid. Met het oog op een lange levensduur is deze frees uitgerust met geavanceerde functies zoals de elektronische overbelastingsbeveiliging en aanloopstroombegrenzing. Deze slimme features voorkomen schade door oververhitting of te snelle start, waardoor de machine langer mee gaat. Ook de gezondheid van de gebruiker wordt niet vergeten. Het Metabo VibraTech (MVT) systeem vermindert aanzienlijk de trillingen, wat de kans op langdurige gezondheidsschade reduceert. Dit wordt versterkt door de elektronische veiligheidsuitschakeling bij het blokkeren van de schijf, wat niet alleen de machine beschermt, maar vooral de gebruiker veilig houdt tijdens het werk. Deze gecombineerde eigenschappen maken de Metabo MFE 65 Sleuvenfrees een betrouwbare partner voor ieder project.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Het kiezen van de juiste webshop voor je gereedschap kan soms even belangrijk zijn als het kiezen van het juiste gereedschap zelf. Daarom zetten wij in op twee van onze grootste voordelen: snelle levering en een vriendelijke service. Wanneer je kiest voor de Metabo MFE 65 Sleuvenfrees uit onze collectie, ben je verzekerd van een snelle levering direct bij jou aan de deur. Geen wachttijden of vertragingen, gewoon snel aan de slag met je nieuwe gereedschap. Daarnaast staat onze klantenservice altijd klaar om je met raad en daad bij te staan, voor, tijdens en na je aankoop. Zo weet je zeker dat je niet alleen kiest voor een topgereedschap, maar ook voor een winkelervaring die net zo betrouwbaar en vriendelijk is.

      Asgat meting

      22.23 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Maximale freesdiepte

      65 mm

      Toerental onbelast

      6500 rpm

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Schijven diameter

      230

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      65 mm

      Opgenomen vermogen

      2400 W

      Gewicht (Product)

      9.8 kg

      Type freesmachine

      Sleuvenfrees

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430206862

      1x Metabo MFE 65 Muursleuffrees
      7x Afstandsringen
      1x Spanmoer
      1x Zijhandgreep
      1x Pensleutel
      1x Uitbreekgereedschap
      1x Metalen transportkoffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.