usp1
usp2
usp3

Milwaukee M12 CH-602X 12V Li-Ion Accu SDS-plus boorhamer set (2x 6.0Ah accu) in HD Box - 1,1J - koolborstelloos

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Milwaukee M12 CH-602X 12V Li-Ion Accu SDS-plus boorhamer set (2x 6.0Ah accu) in HD Box - 1,1J - koolborstelloos

Uitvoering

adviesprijs
529,00
359,59

Verwachte leverdatum

03-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Milwaukee 4933451510 Accu boorhamer: Kracht ontmoet precisie
      Ontdek de Milwaukee M12 CH-602X, een 12V Li-Ion Accu SDS-plus boorhamer set die jouw klussen naar een hoger niveau tilt. Met twee meegeleverde 6.0Ah accu's biedt dit koolborstelloze wonder de perfecte balans tussen kracht en duurzaamheid, allemaal in een compact formaat. Dit juweeltje van efficiëntie draait op een toerental van 900 omwentelingen per minuut met een slagkracht van 1,1 Joule. Verpakt in een stevige HD Box, is deze set ontworpen voor de professional die veel onderweg is. De accu's behoren tot het innovatieve M12 platform van Milwaukee, bekend om zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Door de SDS-Plus aansluiting kan je met gemak wisselen tussen boren, zonder tijd te verliezen. Of je nu in beton moet boren of andere zware materialen, deze boorhamer set staat klaar om je te ondersteunen met ongekende precisie en zonder vermoeidheid.

      Zorgeloos aan de slag: Een verbintenis voor veiligheid en duurzaamheid
      Deze Milwaukee M12 CH-602X is meer dan zomaar een boorhamer; het is een betrouwbare compagnon die veiligheid en duurzaamheid in zijn DNA heeft. Dankzij de geavanceerde Li-ion accutechnologie geniet je niet alleen van een langere levensduur, maar ook van een consistent krachtige prestatie doorheen heel het gebruik. Met een voltage van 12V en een amperage van 6 blijft deze tool lichtgewicht en makkelijk te hanteren, wat bijdraagt aan jouw werkcomfort en veiligheid op de werkvloer. De koolborstelloze motor vermindert niet alleen de wrijving, maar zorgt ook voor minder warmteontwikkeling en een langere levensduur van de tool. Dus, of je nu een professional bent of een doe-het-zelver die graag projecten aanpakt,met deze boorhamer kun je met een gerust hart aan de slag gaan, wetende dat elke boorklus niet alleen efficiënt maar ook veilig wordt uitgevoerd.

      Met één klik alles binnen handbereik
      Waarom jouw Milwaukee M12 CH-602X bij onze webshop bestellen? Simpel, wij bieden je niet alleen snelle levering om je projecten op schema te houden, maar ook toegang tot een groot assortiment aan gereedschappen en accessoires. Of je nu die ene speciale boor nodig hebt of een extra accu om onafgebroken door te kunnen werken, wij hebben het allemaal. Daarnaast staan onze scherpe prijzen garant voor de beste deals. Maar het is onze vriendelijke en deskundige service die écht het verschil maakt. Bij ons ben je geen nummer maar een gewaardeerde klant. Ervaar de gemakken van online shoppen terwijl je profiteert van de expertise en persoonlijke aandacht die we elke klusser bieden. Grijp nu je kans om de Milwaukee M12 CH-602X boorhamer set in huis te halen en maak van elk project een succes.

      Body/set

      Set

      Slagkracht

      1.1 J

      Voltage

      12

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Toerental onbelast

      900 rpm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Werkt op

      Accu

      Amperage

      6

      EAN

      4002395161584

      2 x M12 B6 Accu's
      C12 C Lader
      HD Box

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster