Nitecore EA4W LED Zaklamp - 860 lumen - 283m

74,49 61,56

LET OP! Batterijen worden niet standaard meegeleverd!

Standaard meegeleverd

1x NiteCore EA4 XM-L U2 LED zaklamp
1x Foedraal
1x Polskoord
1x Reserve o-ring

Bijzondere kenmerken

De NiteCore EA4 is een betrekkelijk compacte zaklamp met een maximale lichtopbrengst van 860 ANSI lumen. De EA4 wordt gevoed door 4 AA penlite batterijen of oplaadbare NiMH accu’s. Dankzij de uitgekiende reflector heeft de zaklampen een lichtbundel met een groot bereik. Zeker gezien de afmeting van de lamp.
Aan veel details is aandacht besteed. Het batterijcompartiment is zo ontworpen dat zelfs in het donker de batterijen op de goede wijze in de lamp gedaan kunnen worden. Een ingenieus roterend deel op afsluitdop het batterijcompartiment maakt het plaatje compleet.
De EA4 is uitgerust met een innovatieve 2-traps knop (vergelijkbaar met de ontspanknop van een fototoestel) voor de volledige bediening van de lamp:
Volledig indrukken schakelt de maximale stand in en uit.
Door de knop half in te drukken loop je door de verschillende lichtstanden. Als je de lamp uitschakelt komt hij in de laatst gekozen stand bij half indrukken.
Als de knop half ingedrukt wordt én wordt vastgehouden maak je gebruik van de momentary on stand. De lamp gaat uit zodra de knop wordt losgelaten.
Snel twee keer volledig indrukken schakelt de stroboscoopstand in. Vanuit de stroboscoopstand kan door de schakelaar langer dan een seconde half ingedrukt te houden geschakeld worden naar de SOS-stand en de bakenstand waarin de lamp iedere 3 seconden een lichtpuls geeft.
Bij het uitzetten de schakelaar ingedrukt houden schakelt de blokkering in. Dit wordt gemeld doordat de lamp kort aangaat. De lamp kan weer worden ontgrendeld door de schakelaar opnieuw ingedrukt te houden.
Rond de knop zit een lichtgevende ring die iedere 3 seconden knippert om de lamp makkelijk terug te kunnen vinden in het donker. Dit werkt niet als de lamp geblokkeerd is.
Hiernaast geeft deze lichtgevende ring een waarschuwing als de lamp half leeg of bijna helemaal leeg is. Ook wordt iedere keer als de lamp in de vergrendelde stand wordt gezet het voltage van de batterijen weergegeven.

Specificaties

Duurzaam gebouwde LED-zaklamp, vervaardigd van aluminium
Duurzame Type III hard geanodiseerde finish
Tweetraps schakelaar met multifunctionele lichtgevende ring
Gehard mineraalglas en aluminium reflector
Maakt gebruik van een Cree XM-L U2 LED met een levensduur van 50.000 uur
5 lichtstanden + stroboscoop, SOS en baken
Turbo (860 ANSI lumen, 1 uur, 45 min) High (550 ANSI lumen, 2 uur), Mid (300 ANSI lumen, 4 u 30 min), Low (135 ANSI lumen, 11 u), Lower (65 ANSI lumen, 22 u)
Bereik van de bundel: 283 m volgens de ANSI norm
Digitaal gereguleerd voor een constante lichtopbrengst
Werkt op 4 AA penlite batterijen of oplaadbare NiMH accu’s
Lengte: 117 mm
Dikte: 42 mm (body)
Dikte: 40 mm (kop)

Meer informatie:

Meer informatie
NaamNitecore EA4W LED Zaklamp - 860 lumen - 283m
Type nummerEA4W
FabrikantNitecore
EAN

Merkinformatie:

De Nitecore EA4W is een Zaklamp. Nitecore staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Nitecore aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Nitecore Zaklamp wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Zaklamp:

Een Zaklamp zoals de Nitecore EA4W kan gebruikt worden voor:

- Het verlichten tijdens buitenwerkzaamheden

- Het verlichten op grote afstand

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice