Pneumatische tacker

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook
... meer info

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Pneumatische tacker zit je hier goed. In de categorie Pneumatische tacker kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Senco, Makita en DeWALT. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Pneumatische tacker. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Pneumatische tacker.

1 product

per pagina
 1. Rodac RC236 Fels- en perforeerapparaat - 6,3 bar - 1/4''
  Rodac RC236 Fels- en perforeerapparaat - 6,3 bar - 1/4''

  Bijzondere kenmerken

  Dit felsapparaat & perforeerapparaat met een 5mm diameter.
  Dit pneumatische felsapparaat en perforeerapparaat heeft een luchtverbruik van slechts 8 liter per minuut en is daardoor zeer zuinig in gebruik.

  Specificaties

  Max. werkdruk: 6,3 bar
  Gewicht: 1.2 kg
  Hoogte: 80 mm
  Lengte: 25

  146,99 121,48
  Levertijd: 10 werkdagen

1 product

per pagina

Pneumatische tacker van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Pneumatische tacker zijn:

Pneumatische tacker online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Pneumatische tacker online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Pneumatische tacker bestellen. Heeft u vragen over een Pneumatische tacker of heeft u andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!