usp1
usp2
usp3

Oxxa 51-280 X-Nitrile-Foam Werkhandschoen - 10/XL

Oxxa 51-280 X-Nitrile-Foam Werkhandschoen - 10/XL
5,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Oxxa X-Nitrile-Foam Werkhandschoenen voor de Veeleisende Monteur

      Als vakman weet je hoe belangrijk het is om je handen goed te beschermen tijdens het werk. De Oxxa X-Nitrile-Foam werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen voor monteurs die hoge eisen stellen aan comfort en veiligheid. Deze handschoenen, gemaakt van duurzaam nylon, bieden je de perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid die je nodig hebt tijdens precisiewerkzaamheden.

      De handschoenen zijn uitgevoerd in een stijlvolle grijze kleur, waardoor ze een professionele uitstraling hebben en bovendien vuil minder snel zichtbaar is. De maat 10/XL zorgt ervoor dat ze goed aansluiten op grotere handen, zonder dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit en het gevoel dat je nodig hebt bij fijnmontage.

      Oxxa staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige werkhandschoenen en met de 51-280 X-Nitrile-Foam hebben ze weer een product op de markt gebracht dat jouw handen optimaal beschermt, zonder dat je inlevert op gebruiksgemak en comfort. Of je nu aan auto's sleutelt, machines repareert of fijne elektronica monteert, deze werkhandschoenen zijn je betrouwbare partner voor elke klus.

      Kleurnaam

      Grijs

      Type handschoen

      Monteur

      Maat

      10/XL

      Materiaal

      Nylon

      EAN

      8718249027901

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.