usp1
usp2
usp3

Powerplus POWXG90408 Hogedrukreiniger - 1800W

Powerplus POWXG90408 Hogedrukreiniger - 1800W
Outlet
84,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Ontdek de kracht van de Powerplus POWXG90408 Hogedrukreiniger
      Als je op zoek bent naar een krachtige oplossing om jouw thuisomgeving schoon te houden, dan is de Powerplus POWXG90408 Hogedrukreiniger met zijn krachtige 1800W motor een perfecte keuze. Voorzien van een automatisch start/stop systeem, en met een snoerlengte van maar liefst 5 meter, biedt deze hogedrukreiniger veel gebruiksgemak. Hij is ideaal voor diverse schoonmaakklussen zoals het reinigen van fietsen, motoren, tuinmeubilair en schuttingen. De mogelijkheid om de waterdruk te regelen, geeft je de volledige controle, zodat de reinigingskracht aangepast kan worden aan elke klus. Met een maximale druk van 140 bar en een indrukwekkend waterdebiet van 420 liter per uur, worden zelfs de meest hardnekkige vuilplekken moeiteloos verwijderd. De meegeleverde zeepfles maakt het mogelijk om ook detergent te gebruiken voor een nog steviger schoonmaakresultaat. Daarnaast zorgt de verstelbare spuitmond ervoor dat je naadloos kunt schakelen tussen een krachtige precisiestraal en een zachtere sproeistraal, wat deze hogedrukreiniger een echte alleskunner maakt.

      Veiligheid en onderhoud; twee vliegen in één klap
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Powerplus POWXG90408 Hogedrukreiniger. Een ingebouwde overbelastingsbeveiliging zorgt ervoor dat de motor nooit oververhit of overbelast raakt, terwijl de ingebouwde filter het toestel beschermt tegen vuildeeltjes, waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur. De bijgevoegde reinigingsnaald helpt om het mondstuk vrij te houden van verstoppingen, wat het onderhoud vereenvoudigt en bijdraagt aan de betrouwbaarheid van dit toestel. De combinatie van de 5 meter lange slang en de 5 meter lange kabel biedt een enorme bewegingsvrijheid, zodat je met gemak grotere gebieden kunt reinigen zonder het toestel constant te moeten verplaatsen. Dit maakt de Powerplus POWXG90408 niet alleen veilig in gebruik, maar ook efficiënt en duurzaam voor al jouw schoonmaakbehoeften.

      Waarom bestellen bij ons een slimme keuze is
      Kiezen voor onze webshop voor het bestellen van jouw Powerplus POWXG90408 Hogedrukreiniger betekent profiteren van een vriendelijke service en scherpe prijzen. Je wordt niet alleen verzekerd van een snelle levering, maar ook van toegang tot een groot assortiment gereedschap en accessoires voor alle mogelijke projecten. Dankzij onze uitgebreide productkennis en onze commitment om elke klant van dienst te zijn met een glimlach, vinden we samen altijd een oplossing die past bij jouw specifieke wensen en budget. Bij ons ben je niet zomaar een nummer; onze vriendelijke service staat garant voor een prettige winkelervaring, van browse tot na de aankoop. Met scherpe prijzen die de kwaliteit van jouw aankopen waarborgen, is onze webshop de ideale plek om jouw gereedschap assortiment uit te breiden en klaar te zijn voor elke klus.

      Werkt op

      Netstroom

      Inclusief wielen

      Nee

      Maximale druk bar

      140 Bar

      Lengte slang

      5 m

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Automatisch start/stop systeem

      Ja

      Snoerlengte (meting)

      5 m

      Snoerlengte

      5

      Opgenomen vermogen

      1800 W

      EAN

      5400338098536

      1x POWXG90408 hogedrukreiniger
      1x sproeipistool
      1x instelbaar mondstuk
      1x sproeilans
      1x hogedrukslang
      1x zeepfles
      1x reinigingspin voor mondstuk
      1x waterinlaataansluiting
      1x opberghaak
      1x pistoolhouder
      1x trolleyhandvat
      1x haak
      1x handleiding

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.