usp1
usp2
usp3

Redbrick Onyx Hydratec Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 46

Redbrick Onyx Hydratec Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 46
adviesprijs
136,00
99,99

Verwachte leverdatum

08-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Redbrick Onyx Hydratec – Jouw Stevige Partner in Veiligheidswerkschoenen

      Ben je op zoek naar betrouwbare werkschoenen die je voeten optimaal beschermen tijdens het werk? Dan zijn de Redbrick Onyx Hydratec werkschoenen een uitstekende keuze voor jou. Deze unisex werkschoenen zijn ontworpen om zowel mannen als vrouwen de beste veiligheid en comfort te bieden.

      Deze werkschoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardig leer, wat ze niet alleen duurzaam maar ook comfortabel maakt. De hoofdkleur zwart geeft de schoenen een strak en professioneel uiterlijk, wat ze geschikt maakt voor diverse werksettings. De zool is gemaakt van kevlar, een materiaal dat bekend staat om zijn sterke en snijbestendige eigenschappen. Dit maakt de Redbrick Onyx Hydratec uitermate geschikt voor werkplekken waar scherpe voorwerpen een risico kunnen vormen.

      De veiligheidsklasse S3 waar deze werkschoenen onder vallen, betekent dat ze naast een kevlar zool ook waterbestendig zijn en voorzien van een veiligheidsneus. Dit biedt je voeten bescherming tegen vallende voorwerpen en voorkomt dat je voeten nat worden tijdens werkzaamheden in vochtige omgevingen.

      Met maat 46 en een hoog model bieden deze werkschoenen een comfortabele pasvorm en extra bescherming voor je enkels. De Redbrick Onyx Hydratec werkschoenen zijn dus een ideale keuze als je op zoek bent naar veilige, duurzame en comfortabele werkschoenen die je voeten goed beschermen tijdens je werkzaamheden.

      Maat Fashion

      46

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat

      46

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      8713458000929

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.