usp1
usp2
usp3

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 42

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 42
adviesprijs
119,00
86,59

Verwachte leverdatum

01-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontmoet de copiloot van je werkweek: Redbrick Onyx werkschoenen

      Als je op zoek bent naar werkschoenen die je niet alleen veilig maar ook stijlvol door de werkweek helpen, zoek dan niet verder dan de Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 42. Deze schoenen, in een klassiek zwarte kleurstelling, combineren zonder moeite functionaliteit met modebewustzijn en zijn ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Bedacht om te voldoen aan de eisen van een breed scala aan beroepen, garanderen ze de veiligheid die S3-normen stellen, zonder in te boeten aan het comfort dat essentieel is voor lange werkdagen. Met leer dat zowel stevigheid als soepelheid biedt, en een kevlar zool die robuust genoeg is om scherpe voorwerpen te weerstaan, zetten deze schoenen nieuwe standaarden in werkschoencomfort. De innovatieve fast_dry technologie en energieabsorberende hak zijn de kers op de taart, waardoor je voeten fris en onvermoeid blijven, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

      Trede veilig en duurzaam door je werkdag

      Met de Redbrick Onyx werkschoenen til je zowel je veiligheid als duurzaamheid op de werkplaats naar een hoger niveau. Deze schoenen zijn niet alleen een commitment aan je persoonlijke bescherming, met functies zoals een veiligheidsneus en een zool die weerstand biedt tegen penetratie, maar ook een duurzame keuze. Het gebruik van hoogwaardig leer en kevlar zorgt ervoor dat deze schoenen de tand des tijds zullen doorstaan, ook bij intensief gebruik. Het high-top model biedt additionele steun aan je enkels, terwijl het paar elke stap dempt met een energieabsorberende hak, waardoor het risico op blessures vermindert. De fast_dry eigenschap verzekert dat je voeten droog blijven, ongeacht het weer of de werkomgeving, en draagt bij aan de algehele duurzaamheid door het verminderen van vochtgerelateerde slijtage. Investeren in Redbrick Onyx betekent investeren in je veiligheid, comfort, en het milieu.

      Transformeer je werkdag met online gemak

      Het online bestellen van je Redbrick Onyx werkschoenen is de definitie van winkelgemak. Niet alleen biedt het de mogelijkheid om vanuit het comfort van je eigen huis of werkplek te shoppen, maar je profiteert ook van exclusieve voordelen zoals snelle levering en scherpe prijzen. Geen tijdverspilling meer met het bezoeken van fysieke winkels; jouw nieuwe paar werkschoenen is slechts een paar klikken van je verwijderd. Op Gereedschapcentrum geniet je van een groot assortiment werkschoenen en andere essentiële gereedschappen om je werkuitrusting compleet te maken, ondersteund door een vriendelijke en behulpzame klantenservice. Voeg daar snelle levering aan toe, en je kunt in een mum van tijd weer veilig en comfortabel aan het werk. Ontdek de voordelen van online winkelen voor je werkschoenen en voel het verschil tijdens je volgende werkdag.

      Schoenmaat

      42

      Maat Fashion

      42

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Eigenschappen

      Fast Dry

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258007468

      1x Redbrick Onyx Werkschoen

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster