usp1
usp2
usp3

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 45

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 45
adviesprijs
119,00
86,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Redbrick Onyx werkschoen: Jouw partner in elke werkomgeving

      De Redbrick Onyx werkschoenen combineren op unieke wijze stijl met veiligheid. De kleur zwart geeft ze een tijdloze, professionele uitstraling die bij elke outfit past. Vervaardigd uit hoogwaardig leer, beloven deze unisex werkschoenen een lange levensduur en ongekend comfort, ook bij intensief gebruik. De stevigheid van het leer zorgt ervoor dat je voeten goed beschermd blijven, ongeacht de uitdagingen die de werkdag met zich meebrengt. Door de S3 veiligheidsklasse, inclusief een kevlar zool, zijn je voeten beschermd tegen penetratie van scherpe objecten en extreme omstandigheden zoals hitte en chemische stoffen. Met een hoog model in maat 45 biedt de Redbrick Onyx daarnaast extra steun en stabiliteit, ideaal voor de bouw, industrie en soortgelijke veeleisende werkzaamheden. Kies voor Redbrick Onyx en ervaar hoe veiligheid en stijl hand in hand gaan.

      Zekerheid en duurzaamheid bij elke stap

      Veiligheidsschoenen zijn een cruciaal onderdeel van je werkuitrusting, daarom mag je geen enkele concessie doen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Met de Redbrick Onyx werkschoenen ben je verzekerd van beide. De S3 veiligheidsnorm waar deze schoenen aan voldoen, is een testament van hun betrouwbaarheid. De impenetrabele kevlar zool beschermt je voeten tegen scherpe voorwerpen, terwijl de stevige lederen bovenkant weerstand biedt tegen de dagelijkse slijtage. Deze duurzaamheid betekent dat je met een gerust hart kunt werken, wetende dat je schoenen je niet in de steek laten. Of je nu een hele dag op de bouwplaats staat of werkt met gevaarlijke stoffen, de Redbrick Onyx werkschoenen staan als een bastion van veiligheid om je voeten.

      Waarom online kiezen voor Redbrick Onyx?

      Het kiezen voor Redbrick Onyx werkschoenen online biedt een aantal onbetwistbare voordelen. Allereerst profiteer je van een scherpe prijs, zonder in te leveren op kwaliteit of veiligheid. Daarnaast geniet je van het groot assortiment waardoor je altijd de werkschoen vindt die perfect bij jouw behoeften past. Online bestellen is niet alleen gemakkelijk, maar ook snel. Je nieuwe Redbrick Onyx werkschoenen zijn slechts een paar klikken verwijderd en worden direct aan je deur geleverd. Doe jezelf een plezier en kies voor de combinatie van comfort, veiligheid en stijl die Redbrick Onyx te bieden heeft. Stap met vertrouwen je werkdag tegemoet, wetende dat je werkschoenen van topkwaliteit draagt.

      Schoenmaat

      45

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat Fashion

      45

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258007499

      Artikelnummer

      201093

      1x Redbrick Onyx Werkschoen

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.