usp1
usp2
usp3

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 46

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 46
adviesprijs
119,00
89,99

Verwachte leverdatum

08-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Redbrick Onyx Werkschoen: Jouw Partner in Veilig Werk

      Stap in de wereld van veiligheid en stijl met de Redbrick Onyx werkschoenen. Deze schoenen zijn een ware must-have voor zowel professionals als doe-het-zelvers die hoge eisen stellen aan hun werkschoenen. De Redbrick Onyx, uitgevoerd in het zwart, combineert een hoogwaardige lederen constructie met een sterke kevlar zool, wat resulteert in een ongekend niveau van comfort en duurzaamheid. Het leer is bewerkt voor maximale weerstand tegen beschadiging en slijtage, ideaal voor ruwe werkomgevingen. Daarnaast biedt de kevlar zool een ondoordringbare barrière tegen scherpe voorwerpen, terwijl de veiligheidsklasse S3 garant staat voor bescherming tegen water, wat de Redbrick Onyx perfect maakt voor uiteenlopende werkzaamheden. De combinatie van veiligheid, duurzaamheid en stijl maakt deze werkschoenen niet enkel een beschermende uitrusting, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je werkgarderobe.

      Veiligheid voorop met Duurzaamheid als Standaard

      Veilig werken start met de Redbrick Onyx werkschoenen. Gecreëerd met oog voor detail, overstijgen deze schoenen de standaard veiligheidseisen. De S3 veiligheidsklasse biedt optimale bescherming in diverse werkomgevingen, van natte bouwplaatsen tot stoffige werkplaatsen. De kevlar zool verdedigt je voeten op een ongeëvenaarde wijze tegen scherpe voorwerpen, terwijl het hoogwaardige leer jouw voeten droog en comfortabel houdt gedurende de hele dag. Deze focus op veiligheid en duurzaamheid zorgt ervoor dat je zonder zorgen aan de slag kunt, wetende dat je voeten optimaal beschermd zijn. De extra enkelondersteuning versterkt dit gevoel van veiligheid, door te zorgen voor stabiliteit op ongelijke terreinen, waardoor het risico op verzwikkingen aanzienlijk vermindert.

      Online jouw Redbrick Onyx Scoorden: Gemak en Voordelen

      Het online bestellen van jouw Redbrick Onyx werkschoenen brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste geniet je van een snelle levering; jouw nieuwe werkschoenen staan sneller dan ooit tevoren voor je klaar om ingezet te worden op de werkplek. Naast het tijdsvoordeel profiteer je ook van scherpe prijzen, waardoor je niet alleen kiest voor topkwaliteit en veiligheid, maar ook voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en advies te bieden, waardoor jouw online shopervaring nóg prettiger wordt. Kies voor gemak, topkwaliteit en voordelige prijzen door jouw Redbrick Onyx werkschoenen vandaag nog online te bestellen.

      Maat Fashion

      46

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat

      46

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258007505

      1x Redbrick Onyx Werkschoen

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.