usp1
usp2
usp3

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 47

Redbrick Onyx Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 47
adviesprijs
119,00
86,59

Verwachte leverdatum

01-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Redbrick Onyx Werkschoen: Een Fusion van Mode en Veiligheid

      Als je op zoek bent naar werkschoenen die meer bieden dan alleen bescherming, dan zal de Redbrick Onyx in maat 47 je zeker niet teleurstellen. Deze schoenen combineren veiligheid met een stijlvol design, waardoor ze perfect zijn voor iedereen die zowel modebewust is als waarde hecht aan veiligheid op de werkvloer. Het hoge model van deze zwarte, leren werkschoenen biedt niet alleen extra bescherming voor je enkels, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling. Dankzij de hoge kwaliteit van het leer zijn deze schoenen niet alleen stylish maar ook bijzonder duurzaam. En als het op veiligheid aankomt, zitten deze schoenen ook helemaal goed met hun S3 veiligheidsklasse. Dit houdt in dat ze voldoen aan hoge veiligheidsnormen, zoals een kevlar zool die je voeten beschermt tegen penetratie van scherpe objecten, terwijl ze ook antistatisch en slipvast zijn. De Redbrick Onyx werkschoenen zorgen dus niet alleen voor een goede look, maar garanderen ook je veiligheid in verschillende werkomgevingen.

      Veilig én duurzaam, elke stap die je zet

      Bij het kiezen van werkschoenen is je veiligheid essentieel, maar dat hoeft niet ten koste te gaan van comfort of duurzaamheid. De Redbrick Onyx werkschoen staat garant voor al deze eigenschappen. Ontworpen voor langdurig gebruik en vervaardigd uit hoogwaardig, zwart leer, bieden deze schoenen een optimale combinatie van stijl en duurzaamheid. De kevlar zool biedt niet alleen weerstand tegen scherpe objecten, maar zorgt bovendien voor antistatische eigenschappen en een slipvaste grip, waardoor je ook op gladde oppervlaktes veilig kunt werken. De extra ondersteuning aan je enkels, dankzij het hoge model, vermindert de kans op verzwikking en andere letsel tijdens fysieke werkzaamheden. De Redbrick Onyx werkschoenen zijn dus de perfecte metgezel voor elke werksituatie, waarbij ze je niet alleen beschermen maar ook een langdurig comfort bieden.

      Waarom online bestellen bij Gereedschapcentrum een uitstekend idee is

      Het online bestellen van je Redbrick Onyx werkschoenen bij Gereedschapcentrum komt met talloze voordelen, waaronder snelle levering en een vriendelijke service. Niet meer wachten op je essentiële werkgereedschappen en -kleding; bestel vandaag en ervaar hoe gemakkelijk en efficiënt online shoppen kan zijn. Daarnaast biedt Gereedschapcentrum scherpe prijzen op een uitgebreid assortiment aan werkschoenen en ander gereedschap, wat betekent dat je topkwaliteit producten kunt krijgen zonder daar te veel voor te hoeven betalen. Of je nu een professional bent die op zoek is naar de sterkste tools en kleding voor je werk, of iemand die waarde hecht aan veiligheid en stijl bij het uitvoeren van doe-het-zelf projecten, Gereedschapcentrum biedt je alles wat je nodig hebt. Met de snelheid en het gemak van online bestellen, gecombineerd met onze competitieve prijzen en toegewijde klantenservice, is er geen betere plek om je Redbrick Onyx werkschoenen te kopen.

      Schoenmaat

      47

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat Fashion

      47

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258007512

      1x Redbrick Onyx Werkschoen

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.