usp1
usp2
usp3

Redbrick Ruby Werkschoen - S3 - Laag - Maat 43

Redbrick Ruby Werkschoen - S3 - Laag - Maat 43
adviesprijs
114,00
84,99

Verwachte leverdatum

08-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Redbrick Ruby: De robuuste werkschoen voor elke klus

      Als je op zoek bent naar een werkschoen die zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Redbrick Ruby werkschoen echt iets voor jou. Deze unisex werkschoen is uitgevoerd in de hoofdkleur zwart, een kleur die niet alleen veelzijdig is, maar ook praktisch in werkomgevingen waar vuil en slijtage dagelijkse kost zijn.

      Redbrick staat bekend om de kwaliteit van hun werkschoenen, en de Ruby maakt deze reputatie helemaal waar. Het leer waarvan de schoen is gemaakt, is van hoge kwaliteit en biedt je voeten comfort en bescherming. Dit wordt nog eens versterkt door de kevlar zool, die niet alleen extreem sterk is, maar ook bijdraagt aan jouw veiligheid op de werkvloer.

      De veiligheidsklasse S3 certificering van de Ruby werkschoen verzekert je ervan dat je voeten goed beschermd zijn tegen penetratie en water. Daarnaast heeft deze lage model werkschoen maat 43 een perfecte pasvorm die zorgt voor een optimaal draagcomfort tijdens lange werkdagen.

      Kies voor de Redbrick Ruby werkschoen en ervaar zelf de perfecte combinatie van veiligheid, comfort en stijl. Met deze schoen aan je voeten ben je klaar voor elke uitdaging die je werk je biedt.

      Maat

      43

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat Fashion

      43

      Model werkschoen

      Laag

      Geslacht

      Unisex

      EAN

      5607258894280

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.