usp1
usp2
usp3

Redbrick Shade Werkschoen - S3 - Laag - Maat 46

Redbrick Shade Werkschoen - S3 - Laag - Maat 46
adviesprijs
112,00
81,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Redbrick Shade: Stijlvolle Veiligheid voor de Professionele Man

      Ontdek de Redbrick Shade werkschoenen, een perfecte blend van stijl en veiligheid, speciaal ontworpen voor de moderne vakman. Deze schoenen zijn niet alleen een lust voor het oog met hun strakke zwarte kleur, maar ze bieden ook de bescherming die je nodig hebt op de werkplek. Gemaakt voor heren en met een maat van 46, passen deze werkschoenen comfortabel en bieden ze de ondersteuning die je gedurende de hele werkdag nodig hebt.

      Redbrick, de fabrikant van deze werkschoenen, staat bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. De Shade werkschoenen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn uitgerust met een stevige EVA-zool die niet alleen schokabsorberend werkt, maar ook zorgt voor een lichte en comfortabele pasvorm. Bovendien voldoen deze schoenen aan de S3-veiligheidsklasse, wat betekent dat ze bescherming bieden tegen penetratie van scherpe voorwerpen en waterbestendig zijn.

      Het lage model van de Redbrick Shade werkschoen biedt flexibiliteit en bewegingsvrijheid, terwijl het je voeten toch veilig houdt. Of je nu op een bouwplaats werkt, in een magazijn rondloopt of technische werkzaamheden uitvoert, deze werkschoenen zijn je ideale partner. Met maat 46 zit je gegarandeerd goed voor een comfortabele werkdag.

      Kies voor de Redbrick Shade en ga elke werkdag aan de slag met vertrouwen in je stap en bescherming aan je voeten.

      Schoenmaat

      46

      Maat Fashion

      46

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Model werkschoen

      Laag

      Materiaal zool

      EVA

      Geslacht

      Heren

      EAN

      8713458005696

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.