usp1
usp2
usp3

Rothenberger ROCHECK 70667 waterpassen set in koffer

Rothenberger ROCHECK 70667 waterpassen set in koffer
199,89

Verwachte leverdatum

01-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Rothenberger 70667 Waterpas: alles recht en strak
      Ontdek de kracht van precisie met de Rothenberger ROCHECK 70667 waterpassen set in koffer, je nieuwe beste vriend bij het nauwkeurig uitlijnen en plaatsen van armaturen. Of je nu een professionele loodgieter bent of een doe-het-zelf liefhebber, deze set biedt alles wat je nodig hebt om haakse afsluiters en armaturen voor genormaliseerde afstanden perfect te positioneren. Bestaande uit twee specifieke waterpassen; één voor het exact uitlijnen van haakse afsluiters met zowel een horizontale als een hoofd luchtbel en een 1/2" buitendraad. De tweede waterpas is jouw go-to tool voor het maatnauwkeurig inbouwen van armaturen, dankzij de montagemal die genormaliseerde afstanden van 97-120-150-153-160-170-200-210 mm ondersteunt. Beide waterpassen blinken uit in duurzaamheid en betrouwbaarheid, een onbreekbaar belofte voor elke klus.

      Veilig op niveau met ROCHECK
      Met de Rothenberger ROCHECK 70667 waterpassen set ben je niet alleen verzekerd van precisie, maar ook van veiligheid en duurzaamheid tijdens elke klus. Deze set is ontworpen om de belasting te doorstaan die komt kijken bij het nauwkeurig plaatsen en afstellen van armaturen in diverse omstandigheden. Zonder magnetische componenten voorkom je ongewenste interacties met jouw werkomgeving, terwijl het ontbreken van een digitaal display de eenvoud en robuustheid van traditioneel gereedschap benadrukt. Deze waterpassen zijn vervaardigd uit onbreekbare materialen, wat betekent dat ze bestand zijn tegen vallen en stoten. Betrouwbaarheid is een gegarandeerde factor, waardoor je verzekerd bent van een langdurig precisie-instrument voor al je toekomstige projecten.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Door te kiezen voor de Rothenberger ROCHECK 70667 waterpassen set via onze webshop, omarm je niet alleen nauwkeurigheid en kwaliteit, maar ook het gemak van een superieure winkelervaring. We begrijpen dat tijd geld is, daarom bieden wij snelle levering om ervoor te zorgen dat je geen enkel project hoeft uit te stellen. Daarnaast profiteer je van ons grote assortiment, waardoor je niet alleen deze set, maar ook al je andere gereedschappen onder één digitaal dak vindt. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je de beste deals krijgt zonder in te leveren op kwaliteit, terwijl onze vriendelijke service ervoor zorgt dat je altijd met een gerust hart jouw aankopen doet. Kies voor het gemak van online shoppen met de zekerheid van kwaliteit en efficiëntie.

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      EAN

      4004625706671

      1x Waterpassen voor haakse afsluiters 200 mm (70661)
      1x Waterpas voor genormaliseerde afstand 300 mm (70665)
      1x Duimstok 2 mtr (252100)
      1x Koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.