Rubi 18936 SLAB TRANS Tegeldraagsysteem - Heavy-duty

Normale prijs 1.713,99 Special Price 1.419,99 1.173,55
Minder dan 4 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Rubi Slab Trans tegeldrager, perfect voor tillen van extreem grote keramische tegels tot een gewicht van 140 kg.

Geschikt voor gladde tegels, maar ook tegels met licht reliëf met een lengte tot 320 cm en breedte tot 150 cm. Dit systeem met vacuüm zuignappen is in lengte verstelbaar van 160 tot 320 cm.

Het SLAB TRANS HEAVY DUTY systeem kan worden gebruikt als aanvulling op het SLIM CUTTER snijsysteem en het TC-125 zaagsysteem.

Het systeem bestaat uit een set van twee versterkte geëxtrudeerde aluminium profielen, intrekbaar en verstelbaar van 165 tot 320 cm en twee loodrechte dwarsbalken die de robuustheid en stabiliteit van het geheel bevorderen, vooral bij het verwerken van de zwaarste stukken.

Dankzij de 6 vacuüm zuignappen kan de tegelzetter de bevestigingspunten afstellen, zodat de keramische platen op de juiste manier worden vervoerd.

Voor een correcte bevestiging van het systeem moeten we controleren of het oppervlak van de plaat vrij is van stof of andere resten.

De set heeft 4 handgrepen (2 per geleider) die over de gehele lengte van de geleider kunnen worden aangepast en gepositioneerd, waardoor de SLAB TRANS HEAVY DUTY op elk moment en aan elk formaat kan worden aangepast.

Specificaties

Set van 2 aluminium intrekbare profielen van versterkt aluminium (165 tot 320 cm).
6 vacuüm zuignappen Ø20 cm, voor elk type oppervlak (3 per profiel).
Uitgerust met een set loodrechte dwarsbalken voor meer stabiliteit.
Bovendien kan het SLAB TRANS HEAVY DUTY systeem voorzien worden van supplement zuignappen (ref. 18827) ter vervanging van de originele zuignappen.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamRubi 18936 SLAB TRANS Tegeldraagsysteem - Heavy-duty
Type nummer18936
FabrikantRubi
EAN

Merkinformatie:

De Rubi 18936 is een Tegeldrager. Rubi staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Rubi aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Rubi Tegeldrager wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice