Rubi TC-125 Handtegelzaagmachine in koffer - 1250W - 22,23 x 125mm - 50953

Normale prijs 257,99 Special Price 246,99 204,12

Standaard meegeleverd

1x TCR-125 Superpro Zaagblad (droog zagen)
1x Accessoireset
1x Koffer

Bijzondere kenmerken

De TC-125 cirkelzaag maakt deel uit van het SLAB-systeem, ideaal voor keramische platen en grootformaat tegels.

Om de TC-125 goed te laten werken, moeten de SLIM geleiders worden gebruikt. Dankzij dit geleidingssysteem krijgt u een precieze en gladde zaagsnede. De koolstofstalen glijplaat van de TC-125 is voorzien van radiaallagers van roestvrijstaal, met een zeer eenvoudig instelsysteem.

De RUBI TC-125-cirkelsnijder heeft een dubbel stofreductiesysteem, dat het stof dat tijdens het zagen ontstaat, kan beheersen dankzij de aansluiting op een stofzuiger (droog zagen) of via de watertoevoer.

De aansluiting op de stofzuiger is 32 mm, maar de zaag is voorzien van een adapter voor andere maten. De watertoevoer bestaat uit een snelle aansluiting voor 16 mm slang en een rubberen stop, die de inlaat van de stofzuiger afdekt en secundaire functies uitvoert tijdens het nat zagen, waardoor de ergonomie tijdens het zagen wordt verbeterd.

Zaagkop in hoogte verstelbaar, en van 0° tot 45° voor verstek zagen. Op deze manier is het mogelijk om nauwkeurigere zaagsneden te maken - houd er rekening mee dat de dikte van de zaagsnede varieert afhankelijk van de diameter van het blad.

Voor het verstek zagen bevat de TC-125 een extra handgreep die de controle en zichtbaarheid tijdens het zagen verhoogt en zo de werkergonomie verbetert. U kunt twee schijfdiameters gebruiken: 115 en 125 mm (zie de zaagdikte voor elke diameter).

De schakelaar van de TC-125 heeft een veiligheidsvergrendeling die onbedoelde inbedrijfstelling voorkomt en een elektrische kabel, met PRCD, om de apparatuur te beschermen tegen spanningspieken.

Het ontwerp van de TC-125 is voorzien van een schijfbeschermer met een snel te openen deksel, wat het gemakkelijk maakt om schijven te verwisselen en de projectie van deeltjes te verminderen. Bovendien helpt de zijbeschermer de prestaties van het systeem te verbeteren om stof onder controle te houden.

Belangrijke kenmerken

 • Te gebruiken in combinatie met de SLIM SYSTEM geleiderails.
 • Met geleidingssysteem, gemaakt van koolstofstaal, op verstelbare roestvrijstalen radiale lagers.
 • Dubbel stofreductiesysteem. Droog en nat zagen.
 • Zaagkop in hoogte verstelbaar (invaleffect) en verstelbaar van 0 ° tot 45 °. (verstek). FAST-verstelsysteem.
 • Betere ergonomie. Extra BI-MATERIAAL handgreep, voornamelijk voor verstek zagen.

Materialen

 • Voor het snijden van alle soorten keramische platen en tegels. Geschikt voor natuursteen en gesinterde steen. Speciaal voor grootformaat.

Kenmerken

 • Compatibel met Ø125 of Ø115 mm zaagbladen. (Geschikt voor bladen met versterkte plaat, type TVA).
 • Schakelaar met VEILIGHEIDSVERGRENDELING. Voorkomt ONBEDOELDE inbedrijfstelling. Elektrische kabel met PRCD (differentieel).
 • Direct aansluitbaar op de AS-30 PRO (Ø32mm) stofzuiger. Bevat een adapter voor andere modellen en merken (Ø37, 42 y 50 mm).
 • Regelklep en snelkoppeling voor slang** (Ø16 mm). Rubberen stop voor de zuigaansluiting. MEER ergonomie bij nat zagen.
 • Spuitgegoten aluminium schijfbeschermer met transparant polycarbonaat deksel met snel openings- en sluitsysteem. VERGEMAKKELIJKT het verwisselen van schijven en MINIMALISEERT de projectie van deeltjes en water.
 • Kantelbare zijbeschermer voor verstek zagen. VERMINDERT waterspatten en VERBETERT de stofafzuiging.
 • Inclusief TCR-125 SUPERPRO zaagblad (droog zagen), transportkoffer en accessoires. VERGEMAKKELIJKT het transport en de hantering.

Specificaties

Snijhoogte: 20-25 mm
Snijdikte verstek: 14-18 mm
Voeding: 220-240V - 50/60hz.
RPM: 13800
Buitendiameter: 115-125 mm
Binnendiameter: 22,2 mm
Inclusief draagkoffer: ja
Afmetingen (lxbxh): 330x239x206 cm
Gewicht inclusief draagkoffer: 14 kg

Meer informatie:

Meer informatie
NaamRubi TC-125 Handtegelzaagmachine in koffer - 1250W - 22,23 x 125mm - 50953
Type nummer50953 / TC-125
FabrikantRubi
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Rubi 50953 / TC-125 Tegelzaagmachine aan te schaffen? Producten van Rubi zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Rubi Tegelzaagmachine ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Tegelzaagmachine:

Een Tegelzaagmachine zoals de Rubi 50953 / TC-125 kan gebruikt worden voor:

- Het zagen van wand- en vloertegels

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice