Senco HE57APBKR Stripspijkers - Geringd - 75mm (2000st)

placeholder-product-media-alt-text-not-set
Outlet
83,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Meer weten of benieuwd naar de actievoorwaarden? Bekijk alle informatie en de voorwaarden van onze promoties op de actiepagina in het menu.
   Meer weten of benieuwd naar de actievoorwaarden? Bekijk alle informatie en de voorwaarden van onze promoties op de actiepagina in het menu.
   Senco HE57APBKR Stripspijkers - Een Stevige Verbinding

   Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om houtconstructies stevig te verbinden, dan zijn de Senco HE57APBKR stripspijkers een uitstekende keuze. Deze geringde stripspijkers hebben een lengte van 75mm en zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Ze bieden een uitstekende houvast dankzij hun geringde schacht, wat zorgt voor een extra sterke verbinding.

   De spijkers worden geleverd in een doos van 2000 stuks, waardoor je voor een groot project niet snel zonder zit. Het gewicht van het product is aangegeven in kilogram, wat aangeeft dat je een substantiële hoeveelheid spijkers krijgt voor jouw klussen.

   Deze Senco stripspijkers zijn ideaal voor diverse toepassingen in de bouw, zoals timmerwerk, dakbedekking en andere houtconstructies waar een stevige verbinding vereist is. Met deze stripspijkers kun je erop vertrouwen dat je werk niet alleen snel, maar ook duurzaam uitgevoerd wordt.

   EAN

   8715274228709

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is