Silverline 442463 Elektrische takel - 900W - 500kg

208,99 172,72

Bijzondere kenmerken

De Silverline kabel takel hijst 250 kg tot op 12 meter, of takelt de volledige capaciteit van 500 kg tot op 6 meter.

Perfect voor in uw garage en werkplaats. De Silverstorm elektrische takel is voorzien van een efficiënte 900 W motor voor het hijsen van 500 kg lasten tot 6 m hoog (met gebruik van de inbegrepen katrol), of lasten tot 250 kg tot 12 m hoog. Erg indrukwekkend voor een machine met een gewicht van slechts 15 kg, wat het transport van de takel van de ene naar de andere plaats snel en gemakkelijk maakt, met een minimale belasting van uw rug.

Als huiseigenaar of doe-het-zelver is de elektrische takel ideaal voor het hijsen en laten zakken van zware voorwerpen naar en van zolders, en voor het verplaatsen van lasten over trappen - u zult zich afvragen waarom u deze machine niet veel eerder gekocht heeft.

Het hijsen van zulke zware lasten brengt mogelijk gevaren met zich mee. De thermostatische overbelastingszekering voorkomt het overbelasten van de Silverstorm elektrische takel. De machine is wanneer nodig snel en gemakkelijk uit te schakelen met de noodstopknop. U kunt eveneens gebruik maken van de automatische uitschakelhendel aan het einde van het gebruik.

Een 250 kg zwaar voorwerp is te verplaatsen met een snelheid van 4 meter per minuut, wat betekent dat u aan de volgende klus kunt beginnen voor u het weet (of tijd hebt voor een koffiepauze).

Specificaties

Maximale hijscapaciteit: 500 kg
Afwerking: Poeder gecoat
IP waardering IP54
Hoofdruimte 350 mm
Snoerlengte 12 m
Poortopening 14 mm
Materiaal - kabel 19 x 7 structureel stalen kabel
Materiaal - haak Gesmeed staal, geel gepassiveerd met stalen plaat veiligheids beugel en veer
Gewicht 15,0 kg

Meer informatie:

Meer informatie
NaamSilverline 442463 Elektrische takel - 900W - 500kg
Type nummer442463
FabrikantSilverline
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Silverline 442463 Takel aan te schaffen? Producten van Silverline zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Silverline Takel ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice