usp1
usp2
usp3

Sola HW 2/10 Duimstok - hout - wit - 2m

Sola HW 2/10 Duimstok - hout - wit - 2m
6,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 53020601 Duimstok, een Meester in Meten
      Duik in de wereld van precisie met de Sola HW 2/10 Duimstok - jouw betrouwbare partner in elk project. Deze duimstok, vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd berkenhout en afgewerkt met een strakke witte lak, biedt niet alleen een esthetisch genoegen, maar belooft ook ongeëvenaarde duurzaamheid. De 10 leden met dubbele maatverdeling, bedekt met een UV geharde blanke lak, zorgen ervoor dat je metingen tot op de millimeter nauwkeurig zijn, terwijl de doorlopende cm/mm verdeling in zwart en decimeteraanduiding in rood de leesbaarheid verhoogt. De robuuste scharnieren van Zweeds staal, met een beschermende epoxycoating, staan garant voor een lange levensduur. Bovendien, met de onderscheiding van EEG nauwkeurigheidsklasse III, past deze duimstok perfect in de gereedschapskist van elke professional, zoals schilders en meubelmakers, dankzij zijn vocht- en vuilafstotende eigenschappen.

      Veiligheid en Duurzaamheid voorop
      Bij elk gebruik van de Sola HW 2/10 Duimstok, kun je rekenen op veiligheid en duurzaamheid. De ingebouwde bescherming tegen UV-straling en de vocht- en vuilafstotende laklaag beschermen niet alleen de duimstok tegen de elementen, maar zorgen ook voor jouw gemoedsrust. De verdekte scharnieren verhogen niet alleen de stevigheid maar verbeteren ook de nauwkeurigheid van de metingen door een onbelemmerd zicht. Het gebruik van hoogwaardig Zweeds staal voor de scharnieren benadrukt de betrouwbaarheid door een combinatie van flexibiliteit en sterkte te bieden, waardoor dit instrument minder vatbaar is voor slijtage bij intensief gebruik. Met deze duimstok in je handen kun je elke klus met vertrouwen tegemoet zien, wetende dat je gereedschap is gemaakt om lang mee te gaan en altijd de juiste meting levert.

      Bestel de Betrouwbare Meetpartner
      Wanneer je kiest voor de Sola HW 2/10 Duimstok via onze webshop, kies je niet alleen voor een topinstrument, maar ook voor de uitmuntende voordelen die onze service biedt. Met snelle levering ben je gegarandeerd snel in bezit van je nieuwe meetmaatje, klaar om aan de slag te gaan in je volgende project. Ons groot assortiment biedt je de unieke mogelijkheid om al je gereedschapbehoeften op één plek te vervullen, terwijl je geniet van scherpe prijzen die je budget beschermen. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen bij elke vraag of behoefte. Kies voor de Sola HW 2/10 Duimstok en ervaar het verschil dat kwaliteit en betrouwbaarheid in meetgereedschap kunnen maken voor je projecten.

      Lengte (Product)

      2 m

      Meetlengte

      2 m

      EAN

      9002719018209

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.