usp1
usp2
usp3

Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat - 5m x 19mm

Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat - 5m x 19mm
15,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat - 5m x 19mm

      Sola staat bekend om zijn hoogwaardige meetinstrumenten en de Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat is daar geen uitzondering op. Deze rolmaat is ontworpen met een rode kunststof behuizing en een stalen meetband die geel gelakt is. De anti-reflecterende coating voorkomt hinderlijke weerspiegeling, terwijl de doorlopende cm/mm maatverdeling in zwart en dm in rood zorgen voor duidelijke metingen. Met een EEG nauwkeurigheidsklasse II, automatische terugloop van de band, zelfcorrigerende eindhaak en schokdemper is deze rolmaat geschikt voor diverse toepassingen in de bouw en industrie.

      Waarom zou je de Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat kopen?

      De Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat is een onmisbaar gereedschap voor professionals en doe-het-zelvers. Met zijn nauwkeurige metingen en duurzame constructie is deze rolmaat perfect voor zowel bouw- als industriële toepassingen. De eindhaak is meervoudig bevestigd en versterkt, wat zorgt voor veiligheid en precisie tijdens het meten. Bovendien is de rolmaat voorzien van een rem met vergrendeling voor extra gebruiksgemak. De schokdemper vangt de eindhaak op en zorgt voor een soepele werking. Compatibel met een riemclip voor gemakkelijk dragen, biedt deze rolmaat ultieme draagbaarheid.

      Waarom de Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat kopen bij Gereedschapcentrum?

      Als officiële dealer van topmerken biedt Gereedschapcentrum een groot assortiment aan gereedschappen en accessoires. Met scherpe online prijzen, snelle levering, grote voorraad en gratis professioneel advies, ben je bij Gereedschapcentrum aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften. De Sola Pro-Flex PF 5 m - SB Rolmaat is een van de vele kwaliteitsproducten die je bij ons kunt vinden.

      Magnetisch

      Nee

      Materiaal

      Kunststof, Staal

      Lengte (Product)

      5 m

      Meetlengte

      5 m

      Breedte band rolmaat

      19 mm

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      9002719019190

      1x Sola Pro-Flex PF - SB Rolmaat

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.