usp1
usp2
usp3

Sola SRG 300 Schrijfhaak - 300 x 145mm

Sola SRG 300 Schrijfhaak - 300 x 145mm
adviesprijs
31,00
21,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola SRG 300 Schrijfhaak - alles wat je nodig hebt voor precisiewerk
      Als jij op zoek bent naar precisie en kwaliteit in jouw werkzaamheden, dan is de Sola SRG 300 Schrijfhaak - 300 x 145mm jouw nieuwe beste vriend. Deze schrijfhaak, met een been van geblauwd verenstaal en een blok van brons geanodiseerd aluminium, is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een maatstaf voor precisie. Dankzij de dubbele, geëtste maatverdeling aan beide zijden en een verstek van 45 graden, biedt het je ongekende nauwkeurigheid voor elk project. Het afgeschuinde blok is ontworpen om verwondingen te voorkomen, veiligheid voorop dus! Bovendien zorgt de drievoudige bevestiging van het been voor hoge stabiliteit en duurzaamheid. Geschikt voor timmerman, meubelmaker, metaalbewerkers en andere vakprofessionals, klaart deze schrijfhaak elke klus met gemak.

      Zorgeloos werken met een stabiele partner
      Veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel wanneer je professionele resultaten nastreeft. De Sola SRG 300 Schrijfhaak, met zijn afgeschuinde aluminium blok, minimaliseert de kans op verwondingen, wat je gemoedsrust tijdens je werkzaamheden geeft. De hoge stabiliteit gewaarborgd door het brons geanodiseerde aluminium blok, samen met het geblauwde verenstaal been dat drievoudig is bevestigd, biedt een betrouwbare basis voor je projecten. Voor zowel de vakprofessional als de doe-het-zelver is dit gereedschap een essentiële toevoeging aan de gereedschapskist, waarmee je gegarandeerd jarenlang kunt werken.

      Ga voor goud met topgereedschap en onze service
      Bij onze webshop staan we klaar om jouw werk naar een hoger niveau te tillen met de Sola SRG 300 Schrijfhaak. Met onze snelle levering en scherpe prijzen zorgen we ervoor dat je snel en voordelig voorzien bent van topkwaliteit gereedschap. Maar we bieden meer dan alleen geweldige tools; onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om je te helpen bij je keuze. Of je nu een professionele timmerman bent, een enthousiaste meubelmaker, of een gepassioneerde metaalbewerker, weet dat je op ons kunt rekenen voor zowel de gereedschappen als de ondersteuning die je nodig hebt.

      EAN

      9002719018476

      Artikelnummer

      142817

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.