usp1
usp2
usp3

Sola Vector 20 Afstandsmeter - 20m

Sola Vector 20 Afstandsmeter - 20m
Sola Vector 20 Afstandsmeter - 20m
Sola Vector 20 Afstandsmeter - 20m
Sola Vector 20 Afstandsmeter - 20m
Sola Vector 20 Afstandsmeter - 20m
Sola Vector 20 Afstandsmeter - 20m
Sola Vector 20 Afstandsmeter - 20m
adviesprijs
84,00
72,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola Vector 20 Afstandsmeter: Meet met precisie
      Stel je eens voor dat je een hulpmiddel had waarmee je elke ruimte tot in perfectie kunt meten, zonder de last van complexe berekeningen en onbetrouwbare schattingen. De Sola Vector 20 afstandsmeter is exact dat gereedschap. Dankzij de uitzonderlijke nauwkeurigheid van 2 millimeter biedt dit klein maar krachtig apparaatje je de precisie die je nodig hebt voor al je projecten, groot of klein. Met een meetbereik van 20 meter, omhuld in een handzaam formaat van 100 x 38 x 24 mm, is de Sola Vector 20 perfect voor professionals en doe-het-zelvers. De continue meting functie, het royale werkbereik van 40 meter diameter en de opslagfunctie maken het meten van afstanden sneller, eenvoudiger en efficiënter. Voeg daarbij de robuuste IP42 beschermingsklasse en laserklasse 2 veiligheid aan toe, en je hebt een afstandsmeter die opgewassen is tegen diverse werkcondities. Aangedreven door batterijen, sta je nooit voor verrassingen op locatie. Met deze eigenschappen is de Sola Vector 20 jouw nieuwe beste vriend bij elk project waar nauwkeurigheid een must is.

      Veilig en duurzaam meten voor elke klus
      Het gebruik van gereedschap gaat niet alleen over efficiëntie en precisie, maar ook over duurzaamheid en veiligheid. En hier blinkt de Sola Vector 20 wederom in uit. Het apparaat is ontworpen voor een lange levensduur, mede door zijn robuuste constructie en IP42 rating, wat het stof- en spatwaterdicht maakt. Tevens werkt deze afstandsmeter binnen een breed temperatuurbereik – van 0 tot 40 graden Celsius tijdens werkzaamheden en kan het opgeslagen worden in temperaturen zo koud als -10 en zo warm als 60 graden Celsius. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je kunt rekenen op de Sola Vector 20 bij bijna elke klus, binnen of buiten, ongeacht de weersomstandigheden. De implementatie van laserklasse 2 garandeert bovendien dat je veilig kunt meten zonder risico's op oogschade, wat de Sola Vector 20 een betrouwbare keuze maakt voor zowel de professionele bouwplaats als de huiselijke doe-het-zelf projecten.

      Voordelen van bestellen bij ons: Snelheid en Kwaliteit
      Precies meten vormt de basis van elk succesvol project, en met de Sola Vector 20 afstandsmeter wordt dat niet alleen makkelijker, maar ook sneller en betrouwbaarder. Het bestellen van dit topproduct bij onze webshop brengt daarbij nog extra voordelen met zich mee. Geniet van ons groot assortiment, waardoor je bij ons voor al je projectbehoeften terecht kunt, en onze scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je meer waar voor je geld krijgt. Maar dat is nog niet alles; onze vriendelijke service en snelle levering betekenen dat je nooit lang hoeft te wachten om met je projecten van start te gaan. Wanneer je kiest voor de Sola Vector 20 afstandsmeter via onze webshop, kies je dus niet alleen voor kwaliteitsgereedschap, maar je verzilvert ook het gemak en de voordelen die bij onze service horen.

      Minimale opslagtemperatuur

      -10 °C

      Type meetgereedschap

      Afstandsmeter

      IP waarde

      IP42

      Hoogte (Product)

      24 mm

      Diameter werkbereik

      40 m

      Laserklasse

      Klasse 2

      Opslagfunctie

      Ja

      Meetbereik

      20 m

      Nauwkeurigheid

      2 mm

      Werkt op

      Batterij

      Continue meting

      Ja

      Breedte (Product)

      38 mm

      Voltage

      1.5

      Lengte (Product)

      100 mm

      EAN

      9002719033523

      1x Sola Vector 20 Afstandsmeter - 20m

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.